Îl recunoști? Acum 17 ani se fotografia cu Teo Trandafir și nu îl cunoștea nimeni. S-A SCHIMBAT TOTAL! Acum e ditamai VEDETA

Putini sunt cei care il mai recunosc pe baiatul din imagine. Cu siguranță că la momentul în care a fost făcută fotografia nu

se gândea de loc că va ajunge atât de departe. Imaginea a fost postată chiar de colega sa, Teo Trandafir, pe contul personal de Instagram. Da, este vorba despre Bursucu!

Pe atunci, Bursucu era un tânăr dansator, dar și un fan înfocat al cunoscutei prezentatoare TV și nu își imagina că într-o zi, va lucra împreună cu cea pe care o admira atât de mult.

Viața lui Adrian Cristea, cunoscut și ca Bursucu s-a schimbat radical în momentul în care a participat la emisiunea Dansez pentru tine, în calitate de coregraf. Acesta s-a îndrăgostit de televiziune

și acum soarta l-a adus împreună cu Teo Trandafir, al cărei admirator era încă din tinerețe. Acum însă, Bursucu nu mai este doar un simplu fan al vedetei, devenind chiar colegul ei de emisiune. Cei doi prezintă emisiunea Teo Show, difuzată de Kanal D.

Bursucu este acum un cunoscut prezentator tv și are o familie fericită. Acesta este de ceva vreme împreună cu Andreea alături de care are și o fetiță, iar nașa este nimeni alta decât Teo Trandafir, colega lui de emisiune.

În copilarie, Bursucul, voia să fie fotbalist
Deși dorința lui cea mai mare în copilarie era să devină fotbalist, Adrian Cristea a ajuns un coregaf foarte apreciat și un cunoscut om de televiziune.

Pasiunea pentru lumea spectacolului și-a descoperit-o de la o vârstă foarte fragedă. Atunci când s-a înscris în grupul Meloritm, care funcționa la Palatul Copiilor din București. La doar 7 ani, Bursucu a început să cocheteze cu televiziunea. Trupa a fost cooptată într-o serie de apariții în emisiuni, dar și în concertele de la Sala Palatului.

La vârsta de 12 ani s-a înscris la o scoala de dans. După doar patru luni de lecții și repetiții, a ajuns să facă performanță. A participat la concursuri și a castigat medalie dupa medalie.