In 1997, ea a născut șapte copii si soțul ei a parasit-o. Iata cum arata azi cei șapte magnifici

În 1997, lumea a aflat că familia americană McCaughey avea şapte copii. Deodată! Şi toţi au supravieţuit. A fost un adevărat miracol medical. Cum s-a întâmplat? Familia McCaughey avea deja o fiică. După naşterea ei, Kenny nu a mai putut rămâne însărcinată mult timp, aşa că au folosit serviciile fertilizării în vitro.

Cât de surprinşi au fost când au aflat că toţi embrionii au prins rădăcini!

După naştere, fiecare dintre copii a cântărit cel mult 1,5 kg, ceea ce este foarte puţin pentru nou-născuţi. Doi din cei şapte copii, din nefericire, s-au născut cu probleme.

Copiii au fost operaţi, şi au putut să înveţe să meargă.

Totuşi, toţi copiii au supravieţuit, au crescut şi chiar au absolvit o şcoală. Aceasta a fost prima dată când toţi cei 7 copii dintr-o astfel de sarcină s-au născut şi au supravieţuit.

Oamenii erau încântaţi. Din păcate, tatăl copiilor nu a împărtăşit bucuria comună. Îi părea că nu era gata să devină şeful unei astfel de familii uriaşe. Câţiva ani mai târziu, el şi-a părăsit soţia şi copiii.

După plecarea lui Bobbi, mama copiilor se afla într-o situaţie disperată. Ea trebuia să aibă grijă de şapte copii deodată.

Din fericire, ea a primit sprijin material din partea preşedintelui american Bill Clinton, a companiilor private, a diferitelor fundaţii caritabile şi, de asemenea, a oamenilor obişnuiţi.

Familia a primit o casă mare cu şapte dormitoare, li s-au oferit mese gratuite. Mai multe universităţi s-au oferit aproape imediat să accepte copiii pentru studii gratuite de îndată ce au terminat şcoala.

Au trecut 21 de ani. Iată cum arată cei şapte azi. Să îi enumerăm.

1) Natalie vrea să devină învăţătoare la o şcoală. Când a absolvit şcoala, ea era în primii 15% dintre cei mai buni studenţi.

2) Brandon, vrea să intre în armată.

3) Kelsey, născută cu o greutate de numai 907 de grame, a făcut parte din corul şcolii. În viitor, ea visează la o carieră de cântăreaţă, simte că muzica este cea mai mare împlinire a ei.

4) Kenny, este student la Şcoala de inginerie civilă din Des Moines Community College. Kenneth şi-a dorit încă din şcoala să aibă o carieră de inginer.

5) Alexis vrea să devină profesor. Trebuie să folosească un dispozitiv special pentru mers, dar în ciuda acestuia a devenit al doilea căpitan al echipei de majorete în liceu.

6) Nathan intenţionează să se dedice ştiinţei.Acum, Nathan studiază la Universitatea din Hannibal-Lagrange la Facultatea de Informatică.

7) Joel, născut ultimul, intenţionează să studieze informatică în colegiu. Joel s-a înscris, de asemenea, la Universitatea Hannibal-LaGrange.

Toţi copiii au absolvit şcoala şi sunt gata să părăsească cuibul familiei. Mama este puţin tristă despre asta – este obişnuită cu zgomotul şi agitaţia din casă.

Pe de altă parte, este fericită şi mândră că copiii ei îşi vor dedica viaţa şcolii, muzicii, arhitecturii etc. Această familie este un exemplu de perseverenţă şi unitate.