Infidelul Dorian Popa prins de iubită cu alte femei. De ce s-a despărțit „Hâtz” de prima sa prietenă de la Constanța

De ani de zile, Dorian Popa și Babs formează un cuplu. Relația celor doi pare să meargă extrem de bine, iar aceștia sunt dedicați total.

Însă, dacă acum artistul este un iubit de nota zece și un bărbat atent, nu la fel stăteau lucrurile și în urmă cu doar câțiva ani. Pe atunci artistul nu era la fel de statornic și își înșela iubitele.

Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc de multă vreme o poveste frumoasă de dragoste, despre care preferă să nu împărtășească prea

Însă, una dintre fostele iubite ale cântărețului a dat mai mult din casă și a subliniat că în tinerețe Dorian Popa nu obișnuia să fie prea fidel, motiv pentru care relațiile acestuia nici nu rezistau prea mult.

„Era gagicar”

Pe vremea când locuiau încă în Constanța drumurile lui Dorian Popa și ale Alexandrei Stan s-au intersectat.

El a fost primul ei iubit, iar ea a fost, cel mai probabil, prima sa dragoste. Cei doi au avut o relație în vremea adolescenței, iar cântăreața a fost cucerită imediat.

Se pare că la acea vreme, Dorian Popa era un iubit extrem de atent, iar de la fiecare întâlnire nu lipseau florile și romantismul.

Însă, potrivit Alexandrei Stan, artistul avea un mare defect. Se pare că acestuia îi plăceau puțin cam mult domnișorele și era un mare gagicar.

„Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din Lala Band și Pariu cu Viața a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian» în Constanța.

Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher și Beyonce.

El de mic era supertalentat și cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. 

Ne-am întâlnit acum câteva zile cu el și am povestit, mi-a arătat videoclipul lui cu Corina. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, declara Alexandra Stan, în urmă cu ceva timp.

„M-a înșelat cu o fată cu mulți bani”

Relația dintre Dorian Popa și Alexandra Stan a rezistat până în momentul în care cântărețul a fost prins pe picior greșit. Se pare că acesta și-a înșelat iubita cu o fată ceva mai înstărită, iar acela a fost momentul în care totul s-a terminat.

După ce și-a prins iubitul în flagrant, Alexandra Stan nu a suferit prea mult, căci și gândurile ei erau îndreptate către un alt băiat.

„A fost primul meu iubit. Dar m-a înșelat, am avut o relație de o lună. M-a înșelat cu fată de la noi din Constanța, care avea foarte mulți bani. L-am prins cu ea, era pe interes.

Și eu aveam un alt crush, și mie îmi plăcea de altcineva, de un băiat mai mare, un golan, sora mea nu îmi dădea voie să ies cu el. Dar ce, eu o ascultam pe sora mea?!”, a mai spus Alexandra Stan.