Irina Loghin tună și fulgeră. A fost scoasă de pe scenă la Iași

Irina Loghin avut parte de una dintre cele mai urate experiențe din întreaga sa carieră. Totul s-a petrecut la un concert din Iași. Nu o să-ți vină să crezi deci a fost scoasă de pe scenă.

Irina Loghin, experiență de neimaginat

În urmă cu câteva zile Irina Loghin a fost prezentă la Iași în sala unirii cinema Victoria să îi încânte pe spectatori cu vocea ei. Din nefericire pentru ea a avut parte de un incident cu cei din organizare. Artista susține că a fost chemată să cânte în jur de 50 de minute, iar după 30 de minute o doamna intervenit pe scenă pentru a-i spune să facă loc și altor artiști. Cântăreața s-a simțit foarte deranjată, drept urmare declarațiile ei după această întâmplare sunt destul de tăioase.

Irina Loghin susține că oamenii care au plătit bilet au venit special să o vadă pe ea și pe Sofia Vicoveanca. Ea povestește că publicul a început să huiduie atunci când a fost rugată să coboare de pe scenă.

„Eu nu vreau să ia amploare acest conflict. Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult.A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scena. Am înțeles că e de la Radio. Eu știam că prezenta o tânără programul, dar nu a mai fost fata aia drăguță. A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo. Da, acolo nu era festival pentru tineri!

Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca! Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră. Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară. Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni!”, a povestit Irina Loghin pentru Click.

Care a fost răspunsul organizatorilor

Prezentatoarea evenimentului care a și scos-o de pe scenă pe Irina Loghin are cu totul altă variantă a poveștii. Ea susține că artista după ce ar fi și de pe scena ar fi jignit artiștii din culise cat și organizarea. Prezentatoarea, pe numele ei doina Baciu spune că a luat legătura cu avocatul și că cei ce au greșit vor fi chemați în instanță. Ba mai mult Doina Baciu susține că informațiile pe care Irina Loghin le dă în presă sunt eronate deoarece acest concert ar fi fost dăruit Radio Iași și nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin.

„A fost spectacol dăruit Radio Iași, avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului, și toate alea…Deja am luat legătura cu avocatul vor fi acționați în judecată cei de la ziar. A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin.  A fost să cânte, am dovezi că nu a dat nici măcar o factură, chitanță, banii sunt virați de organizator din luna martie, și sunt mai multe dovezi pe care acum le-am primit unde a fost cazată și ce a făcut. Chiar acum m-am despărțit de avocat, urmează un proces, probabil până voi ieși la pensie voi fi bogată!”, a declarat prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu, pentru Star Popular.