Jador a renunțat la tot și a plecat direct pe Muntele Athos! Postarea pe care a făcut-o artistul, în urmă cu puțin timp: „La un moment dat în viață ai de ales”

Jador a decis să se retragă pentru câteva zile și a ales Muntele Athos pentru această ocazie de relaxare.

Cântărețul este iubit și apreciat de o mulțime de români, iar de la apariția sa în lumina reflectoarelor, el a reușit să strângă în jurul său o mare bază de fani, care îl susțin necondiționat în orice situație.

Pe lângă activitatea sa în mediul online, unde ține la curent admiratorii cu tot ce se întâmplă în viața sa, Jador a decis să ia o pauză de la tot și să se retragă din agitația Capitalei, alegând Muntele Athos pentru a se conecta cu divinitatea, măcar pentru o scurtă perioadă.

„La un moment dat în viață, trebuie să alegi între locuri scumpe și locuri care te ajută să te găsești pe tine însuți. De această dată, am ales să merg în vacanța sufletului meu. Nu sunt adeptul vacanțelor costisitoare, dar această călătorie a fost cu adevărat o schimbare de viață. Am avut privilegiul să pășesc în universul realității umane, un loc în care orice bărbat ar trebui să ajungă. Mulțumesc părintelui Pimen pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris Jador în descrierea unor imagini de la Muntele Athos.

Jador, profund îndrăgostit de logodnica sa, Oana Ciocan
Jador trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Oana Ciocan, logodnica sa, cu care va împărți viața în viitorul apropiat.

Artistul este profund îndrăgostit de logodnica sa și nu ezită să își exprime public sentimentele față de ea, așa cum a făcut recent, postând un videoclip romantic în care apar împreună.

„În dragoste, nu cuvintele contează, ci sentimentele care unesc două destine într-unul singur”, a transmis Jador pe Facebook.