Loredana Groza, gest neașteptat pentru Petra, tânăra nevăzătoare cu suflet de aur. Ce surpriză i-a făcut cântăreața: „Ea trăiește pentru a face lumea mai bună!”

Loredana Groza (53 de ani) a pregătit o surpriză minunată pentru Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare cu un suflet de aur, care a captivat inimile întregului internet. Cântăreața a dorit să își exprime aprecierea și să întreprindă o întâlnire personală cu Petra. Această dorință s-a concretizat când Loredana Groza, împreună cu frații Graur, Iosif și Beniamin, au organizat o întâlnire specială în oraș.

Loredana Groza s-a întâlnit cu Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare cu un suflet nobil
Loredana Groza a decis să îi ofere Petrei Pintelei o surpriză memorabilă. Astfel, s-a întâlnit personal cu tânăra și i-a transmis un mesaj emoționant. Cântăreața a dezvăluit că a descoperit-o pe Petra pe rețelele de socializare și că povestea vieții ei i-a impresionat profund. Dorind să o cunoască mai bine, Loredana a organizat un întâlnire-surpriză. Descriind-o pe Petra ca fiind un “suflet pur” și o “rază de lumină” printre oameni, Loredana a subliniat legătura specială pe care au simțit-o de îndată ce s-au întâlnit.

“Am descoperit-o pe Petra pe rețelele de socializare. Povestea acestei tinere care s-a născut nevăzătoare m-a impresionat profund! Am vrut să o întâlnesc, așa că am organizat un date surpriză! Reacția Petrei când mi-a auzit vocea a fost de milioane! Ne-am conectat din prima clipă ca și cum ne știam deja.

Petra vede viața așa cum mulți dintre noi nu reușesc să o vadă! De cele mai multe ori simțurile pot fi o limitare în a percepe realitatea așa cum e și ne pot împiedica să experimentăm viața cu adevărat! Când trăiești dincolo de prejudecăți, de validări, de like-uri și dislike-uri, sufletul e liber, viața are un scop! Asta este Petra! Un suflet pur! Ea trăiește pentru a face lumea mai bună! E o rază de lumină, o inspirație! Mulțumesc Petra, you Rock baby!”, a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare.

Petra Pintelei este o tânără nevăzătoare care, deși s-a născut cu această limitare, este extrem de independentă și activă. Nu s-a lăsat niciodată descurajată și și-a urmat pasiunile și visurile cu determinare.

“De când eram mică, sunetele m-au fascinat. Sunt nevăzătoare din naștere, iar simțul auditiv mi-a luat locul văzului. Sunetele diferite, în special cele ale limbilor străine și muzica, au fost întotdeauna universul meu al imaginației, jocului și împlinirii dorințelor. De aceea, am participat la cursuri de limbi străine. Mama a observat potențialul meu și m-a încurajat să învăț limbi străine de când eram copilă. Acest lucru mi-a permis să mă exprim mai ușor, pentru că le-am învățat de mică”, a mărturisit Petra Pintelei într-un podcast al fraților Graur.