Mai ai acasă acest bibelou? Cât costă acum peștele din sticlă

Cât costă acum peștele din sticlă. Pestele de sticla bibelou a ajuns sa valoreze o avere. Daca ai copilarit inainte de Revolutie sau dupa ea, sigur ai vazut acest bibelou. Era prezent in casa fiecarui roman care il pastra, la loc de cinste, pe un mileu, pe televizor.

Cât costă acum peștele din sticlă

Pestele de sticla bibelou – Anii au trecut si pestele de sticla bibelou a fost aruncat de romani. Locul lui a fost luat de diverse obiecte decorative mai moderne si frumoase. Singurele persoane care au ales sa il pastreze au fost familiile din mediul rural. Acestea nu renunta la obiectele dragi lor si pe care le considera frumoase.

Este considerat un kitsch in zilele noastre si il mai poti admira la Muzeul Kitsch-ului din Centrul Vechi. Dar sunt si cateva persoane care il mai au acasa. Acestea au decis sa il vanda pe un site cunoscut de anunturi.

Pestele de sticla bibelou valoreaza, conform anuntului, suma de 450 de lei. Evident, nu orice peste costa o suta de euro, ci doar cele rare. Cum este exemplul din imagine care este realizat din sticla de Murano, informeaza cel care il vinde.

În anii ’80 – ’90 nu există casă în România care să nu aibă măcar un mileu pe care şedeau liniştite un bibelou sau o vază cu flori artificiale. Cu timpul, au dispărut complet şi au fost uitate prin cutii sau prin casele bunicilor care nu se îndură să le arunce.

Şi bine au făcut pentru că pe site-urile cu anunţuri au apărut, în ultima perioadă, din ce în ce mai multe oferte pentru mileuri. Ceea ce este cu adevărat interesant este că preţul unui astfel de obiect începe de la 500 de lei.

Aşa că dacă încă mai ştii pe cineva care croşetează nu ezita să o pui la treabă, poţi face o mică avere!