Mama lui Adrian Mutu a murit! Doliu imens înainte de Crăciun, care a fost cauza decesului

Mama lui Adrian Mutu a murit

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, familia celebrului antrenor este în doliu. Mama lui Adrian Mutu a murit. Anunțul devastator a fost făcut chiar de sora acestuia, printr-un mesaj publicat în mediul online.

”Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura pe conturile sale de socializare.

Ce se știe despre cauza decesului

În vârstă de 71 de ani, Rodica, mama lui Adrian Mutu, s-a stins din viață. Cu toate că familia nu a oferit informații cu privire la cauza decesului, se pare că femeia s-ar fi luptat de ceva timp cu o boală nemiloasă, ce nu a răspuns la tratament, scriu cei de la Fanatik.

Ea a fost cel mai mare susținător al „Briliantului”

Antrenorul a avut o relație deosebită cu mama sa, care i-a fost mereu cel mai mare susținător. Era convinsă că pe fiul său îl aștepta o carieră fabuloasă în lumea sportului, a văzut în el talentul și potențialul.

„S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. `Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum`, mi-a zis supărat. N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, și-a văzut de fotbal.

Era îndrăgostit de stadionul din Trivale, acolo îl găseai tot timpul. Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică.

Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea”, a povestit Rodica Mutu, într-un interviu mai vechi, Libertatea.