Marile iubiri ale Mioarei Roman. Cine sunt cei ce i-au cucerit inima de-a lungul anilor

Mioara Roman s-a stins din viață la 84 de ani, după lupta cu problemele de sănătate. Care au fost marile ei iubiri. Cine sunt cei ce i-au cucerit inima de-a lungul anilor, dar și câți ani au durat poveștile ei de iubire.

Care au fost marile iubiri ale Mioarei Roman
Cine sunt cei ce i-au cucerit inima
Noaptea trecută, la vârsta de 84 de ani, Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman și mama Oanei Roman, s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator.

Care au fost marile iubiri ale Mioarei Roman

Mioara Roman a fost cunoscută drept prima soție a lui Petre Roman, însă puțini știu că ea a avut două mari iubiri în viața sa. Prima dintre acestea a fost cu Iosif Zilahy, cu care a fost căsătorită timp de 12 ani.

Întâlnirea lor a avut loc când Mioara Roman avea doar 19 ani, iar Iosif 27. Chiar dacă căsnicia lor s-a încheiat, cei doi au rămas prieteni apropiați, păstrând legătura datorită fiicei lor, Catinca.

Cu toate acestea, adevărata iubire a vieții Mioarei Roman a fost fostul premier al României, Petre Roman. Căsătoria lor a fost una de lungă durată, întinzându-se de-a lungul a trei decenii, din 1974 până în 2007, când au decis să divorțeze. Din această poveste de dragoste a rezultat fiica lor cunoscută, Oana Roman.

Ulterior divorțului, Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și au împreună un băiat, Petrus Roman. Astfel, viața Mioarei Roman a fost marcată de două mari iubiri.

Mesajul postat de Oana Roman

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Oana Roman și-a iubit mama și a avut mare grijă să o sprijine în fiecare moment. Vedeta este devastată de durere de când a aflat că Mioara Roman s-a stins din viață și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Vedeta și-a exprimat durerea și regretul prin intermediul mesajului respectiv. Oana Roman trece prin clipe de coșmar din cauza pierderii.