Marina Voica a ajuns piele și os! La 87 de ani, cântărește numai 39 de kilograme: abia a putut să țină în mână trofeul primit la Mamaia

Zilele trecute am celebrat una dintre cele mai distinse și iubite artiste din România, Marina Voica, cu ocazia împlinirii vârstei de 87 de ani. Cea care a fermecat inimile a milioane de români de-a lungul decadelor a rămas o prezență iconică în lumea artistică și la o vârstă frumoasă și admirabilă.

Din păcate, cântăreața a ajuns să cântărească doar 39 de kilograme. Aceasta a fost prezentă la cea de a 60-a ediție a Festivalului Mamaia și a primit un trofeu pentru activitatea sa artistică care cântărea în jur de 2 kilograme, pe care artista abia a reușit să-l țină.

Marina Voica, născută la 3 septembrie 1936, într-un București plin de viață, este un adevărat simbol al muzicii și teatrului românesc. De-a lungul carierei sale de peste șase decenii, ea a cântat, a jucat și a dansat în numeroase spectacole de teatru, filme și producții muzicale, câștigând aprecierea publicului și a criticilor deopotrivă.

Cu toate că Marina Voica a strălucit în lumea artistică prin prestația sa vocală și prin calitățile sale actoricești remarcabile, ea a rămas întotdeauna modestă și devotată pasiunii pentru artă. Din păcate, la vârsta de 87 de ani împlinită acum trei zile, cântăreața a ajuns piele și os, ea cântărește acum doar 39 de kilograme. Abia a putut să țină în mână trofeul primit la Mamaia

,,Cum am petrecut? Cu telefonul în mână și cu celălalt în cealaltă mână, făcând mulțumiri tuturor. Nu vă puteți imagina ce am primit eu de data aceasta, de ziua mea! Am primit felicitări din toate părțile lumii, de la toată lumea, de la cei pe care îi cunosc și nu îi cunosc. Așa am petrecut. A venit televiziunea la mine, de ziua mea, și m-au felicitat în direct’, a declarat Marina Voica”, pentru viva.ro.

Marina Voica a fost o prezență strălucitoare pe scena muzicală

În tinerete, Marina Voica a fost o prezență strălucitoare pe scena muzicală, cucerind inimile publicului cu vocea sa minunată și farmecul ei. Ea a colaborat cu mari artiști români și a participat la evenimente muzicale și teatrale de prestigiu. Rolul său în muzicalul “Cântăreața cheală” de Eugène Ionesco este doar unul dintre numeroasele momente memorabile din cariera sa.

De-a lungul anilor, Marina Voica a evoluat și s-a adaptat, rămânând în continuare o prezență admirabilă în lumea artistică. Cu toate că nu mai este atât de activă pe scenă acum, amintirea sa și contribuția sa semnificativă la cultura română rămân vii și apreciate. Îi dorim “La Mulți Ani!” cu ocazia acestei zile de naștere speciale și sperăm să continue să ne inspire cu frumusețea și talentul ei, chiar și la 87 de ani.