Mărturiile halucinante ale unui apropiat al patronilor pensiunii Ferma Dacilor: ”Un cetățean și-a bătut soția. La nervi, a pus foc”

În dimineața zilei de 26 decembrie, pensiunea Ferma Dacilor din Prahova a fost cuprinsă de flăcări, după un incident grav între doi soți cazați acolo. Potrivit unui apropiat al familiei proprietare, scandalul a pornit de la o altercație domestică violentă.

„Un cetățean și-a agresat soția, creând un scandal uriaș. Supărat, acesta a incendiat bucătăria pensiunii și a plecat. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 5 dimineața, când toți ceilalți oaspeți dormeau”, a relatat sursa pentru Antena 3 CNN.

Pensiunea, cunoscută pentru ospitalitatea sa tradițională, nu avea autorizație de securitate la incendiu, conform ISU Prahova. În urma unei verificări din 2019, au fost identificate șase nereguli, dintre care doar una a fost remediată.

Tragedia a lăsat în urmă trei victime carbonizate, inclusiv un copil din familia proprietară, și cinci persoane dispărute. Acest incident tragic ridică întrebări serioase despre măsurile de siguranță în astfel de facilități.

Update‼️

❗️A cincea victimă decedată a fost extrasă, 1 adult

❗️A fost extrasă a patra victimă decedată, 1 adult.

❗️A treia persoană, adult, a fost identificată, decedată.

❗️Din păcate, veștile tragice continuă să sosească, o altă persoană, adult, a fost identificată, decedată.

❗️Din nefericire, Pompierii au identificat un minor decedat.