Master Chef Revine În Septembrie: Bontea, Dumitrescu Și Scărlătescu Se Întorc La Pro TV!

Astăzi, Pro TV a lansat o veste care a adus bucurie în casele fanilor emisiunii Master Chef.

Cei trei jurați emblematici, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, se întorc în emisiunea culinară care a captivat milioane de telespectatori de-a lungul anilor.

Surse din interiorul postului de televiziune au dezvăluit că noul sezon va începe în curând, iar fanii nu pot să-și stăpânească entuziasmul.

Întoarcerea celor trei chefi
MasterChef a reușit să se reinventeze de-a lungul timpului, dar acum a sosit momentul pentru un nou început. Directorul de Programe PRO TV, Antonii Mangov, a declarat: „Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”.

Această revenire este așteptată cu sufletul la gură de către toți fanii show-ului.

Chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai apreciați jurați, a vorbit despre legătura sa specială cu MasterChef: „Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară”. Cu o experiență vastă în gastronomie, Bontea aduce un plus de valoare echipei de jurați.

Master Chef 2024 revine în septembrie la Pro TV
Conform informațiilor obținute din interiorul televiziunii, emisiunea Master Chef se va întoarce pe micile ecrane în luna septembrie. Această veste a stârnit un val de entuziasm printre pasionații de gătit și telespectatorii fideli ai show-ului.

Dacă visezi să participi la MasterChef România și să îți demonstrezi aptitudinile culinare în fața celor trei chefi legendari, acum este momentul să te înscrii la casting. Inscrierile sunt deschise pe inscrieri.protv.ro, iar locurile sunt limitate. Nu rata ocazia de a deveni următorul MasterChef și de a-ți etala talentul în bucătăria cea mai iubită din România!

Astfel, fanii Master Chef sunt nerăbdători să își reîntâlnească jurații preferați și să descopere noi talente culinare în cel mai așteptat show de gătit din România. Se anunță un sezon plin de emoții, surprize și preparate delicioase, iar telespectatorii vor fi cu siguranță lipiți de micile ecrane la fiecare ediție. Momentul așteptat de mult timp a sosit, iar MasterChef 2024 promite să fie unul memorabil pentru toți cei implicați.