Mesajul emoționant transmis de Kate Middleton și Prințul William din vacanța de Paște: ‘Mă gândesc la voi toți’

Kate Middleton și Prințul William au revenit în atenția publicului, chiar și în timpul unei perioade dificile pentru familia regală. Cu toate provocările pe care le întâmpină, cei doi nu uită de susținerea și legătura cu cei care îi urmăresc. Direct din locul lor de relaxare de Paște, au transmis un mesaj emoționant către public.

Kate Middleton se confruntă cu o perioadă grea în viața sa, luptându-se cu o boală dificilă. Cu toate acestea, în timpul vacanței de Paște, ea se bucură de timpul petrecut alături de familie și de momentele de relaxare în natură. Chiar dacă își simte lipsa responsabilităților regale, este recunoscătoare pentru această oportunitate de a se conecta cu cei dragi.

Prințul William și Kate Middleton au luat o pauză de la vacanța lor pentru a împărtăși cu fanii lor evenimentele și angajamentele importante din luna martie. Pe rețelele de socializare, au publicat o serie de fotografii și clipuri video sub titlul „March rewind”, evidențiind activitățile lor notabile din această perioadă.

Deși au lipsit de la slujba de Înviere din Capela St. George, cei doi au ales să petreacă timp în intimitate, departe de ochii publicului. În compania celor trei copii ai lor, au găsit refugiul la Anmer Hall, un loc care a devenit special pentru familia regală.

Prințul William, care și-a luat o scurtă pauză de la obligațiile regale, are în plan să revină la activitate în curând. Cu toate acestea, pentru următoarele două săptămâni, își va acorda timp familiei sale, fiind alături de soția sa, care se confruntă cu o luptă împotriva cancerului.


Anmer Hall, locul în care s-au retras Kate și William, este o proprietate impresionantă, cu o istorie bogată, care servește drept loc de relaxare și reflecție pentru familia regală. Fascinația lor pentru acest conac datează încă din copilărie și se pare că este un loc de care familia regală se atașează din ce în ce mai mult de-a lungul anilor.