Mihai Morar, tată a patra oară? Ce spune despre un nou copil în familie: „Mi-a ieșit…

Mihai Morar este un tată foarte fericit! Jurnalistul este un om împlinit din toate punctele de vedere, iar familia sa este cea mai mare sursă de liniște și bucurie. Are 3 fete frumoase de care este extrem de mândru și o soție pe care o laudă cu fiecare ocazie. Cum toate îi merg atât de bine, omul de radio a fost întrebat dacă vrea să multiplice această fericire și dacă se mai vrea încă un copil.

Mihai Morar, tată a patra oară? Ce spune despre un nou copil în familie
Pe 23 octombrie 2008, Mihai Morar și soția lui deveneau părinții a două fete gemene, Mara și Cezara. Aceștia au devenit, din nou părinți, pe 24 iulie 2019, când a venit pe lume mezina familiei, Roua. Cei doi au 15 ani de căsnicie solidă.

Mihai a dezvăluit, la un moment dat, că a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, care îi era colegă la radio, după numai două luni de relație. Iată că timpul a trecut, iar cei 4 patru formează o familie superbă.

De când s-a născut Roua, viața lor s-a schimbat foarte mult. Cele trei fete ale lui au o relație deosebit de frumoasă, iar Roua joacă un rol important în dezvoltarea Marei și a Cezarei, iar pentru gemene nașterea surioarei lor a fost reprezentat o bucurie „greu de descris în cuvinte”, a spus prezentatorul într-un interviu pentru Viva.ro.

Întrebat dacă își mai dorește un copil, deși a împinit deja vârsta de 42 de ani, Mihai Morar a dat de înțeles că nu mai este cazul și că mereu i-a plăcut ideea de a fi un tată tânăr.

„Eu, noi personal cred că ne-am făcut datoria, deși n-am făcut copii din datorie, ci din dragoste. Totul s-a întâmplat nu când ne-am dorit noi, ci când și-au dorit ei, îngerii, să vină printre noi. Roua a venit atunci când, dacă m-ai fi întrebat dacă mai fac un copil, aș fi zis:

Dar nu mi-e suficient cu două? Deci, niciodată n-am zis nu, dar cred că… nu știu, ca să dau un răspuns de-ăsta de antrenor de fotbal, prioritățile noastre sunt altele acum. (râde) Cum erau și înainte de a se naște Roua. Dar, repet, e deja târziu în viață. Eu întotdeauna mi-am dorit și mi-a plăcut chestia asta de a fi un tată tânăr, și mi-a ieșit.”, a spus Mihai Morar pentru Viva.