Minunea de la priveghiul Mioarei Roman

Gabriela Lucuțar, cea care se ocupă de ceremoniile regretatei Mioara Roman, a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Playtech Știri despre slujba de priveghi ce a avut loc duminică, 25 februarie 2024. „Regina întunericului” a vorbit despre o minune ce a avut loc cu foiţa de aur de 24 de karate de pe colivă.

Cine este Gabriela Lucuțar, femeia care organizează ceremoniile funerare ale Mioarei Roman

Mioara Roman s-a stins din viață vineri, 23 februarie 2024. Tragicul eveniment a fost cu totul neașteptat, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confrunta prima soție a fostului premier Petre Roman. Fiica ei s-a mobilizat imediat pentru organizarea slujbelor, Oana Roman cerând implicarea Gabrielei Lucuțar,

Patroană de pompe funebre, Gabriela Lucuțar este una dintre cele mai cunoscute organizatoare de astfel de evenimente triste. „Regina întunericului”, așa cum mai este poreclită, s-a ocupat de organizarea serilor de priveghi, precum și de ceremonia de înmormântare a Mioarei Roman.

Minunea de la priveghiul regretatei mame a Oanei Roman

Ceremoniile funerare organizate pentru regretata Mioara Roman sunt exemplare, spun cei care și-au luat rămas bun de la prima soție a lui Petre Roman. Atât la priveghi, cât și la înmormântare, oamenii simt că totul decurge sub protecție divină. Chiar Gabriela Lucuțar a fost martora unei mari minuni.

„Regina întunericului” a dezvăluit în exclusivitate pentru Playtech Știri că, pe când pregătea coliva pentru această tristă zi, a avut loc o minune. Deși nu a intenționat asta, foiţa de aur de 24 de karate de pe colivă a luat forma lacrimilor Oanei Roman, cu care patroana discuta la telefon în timpul pregătirilor.

„Foiţa de aur de 24 de karate s-a așezat precum lacrima”

„Este o colivă cu foiţa de aur de 24 de karate. În timp ce o ornam, m-a sunat Oana (Roman – n.r.). Eu aş fi vrut să fac un altfel de model, să o ornez altfel, dar ea plângea şi foiţa de aur se aşeză precum lacrima. Erau lacrimile Oanei…

I-am şi spus acest detaliu. A rămas aşa ornată. Singure s-au aşezat. Poate vi se pare ciudat, dar trăiesc lucrurile acestea. Știu că vin de undeva de sus. Sufletul Mioarei Roman este lângă Oana. Ele plângeau împreună peste colivă. A fost un moment foarte emoţionant.

Nimic nu este întâmplător. Sufletul este lângă trup 40 de zile, dar şi lângă locul în care a stat. Eu sunt prietenă bună pentru Oana. Am încercat să fiu lângă ea moment de moment. Am organizat totul în linişte. Dumnezeu e cu noi când ne încheiem misiunea”, a declarat organizatoarea ceremoniilor funerare, Gabriela Lucuţar, pentru Playtech Știri.

Florile lui Traian Băsescu au înmiresmat toată biserica

Figuri importante din politica românească, dar nu numai și-au luat rămas bun de la regretata Mioara Roman la slujbele de priveghi. Printre acestea s-a numărat și fostul președinte Traian Băsescu, apropiat al fostului premier Petre Roman, cu care a fost coleg de partid și de Guvern.

„Domnul Băsescu a trimis o coroană cu zambile. A înmiresmat toată biserica. Nu mi-am dat seama că sunt zambile în coroană. Organizez evenimente de 18 ani, dar e prima oară când văd o coroană plină de zambile. Este chiar unică”, a precizat patroana de pompe funebre Gabriela Lucuţar, în exclusivitate pentru Playtech Știri.