Misterul glandei pineale…..

Oamenii sunt înzestrați cu o componentă specifică a creierului cunoscută sub numele de glandă pineală, sau al treilea ochi. Această mică glandă, cu forma unui con și greutatea de puțin peste 0,1 grame, este situată adânc în creier, între cele două emisfere, deasupra celui de-al treilea ventricul al coloanei vertebrale.

Glanda pineală are rolul de a produce serotonină și melatonină, hormoni esențiali care reglează funcțiile corpului uman, inclusiv modelele de somn și veghe, precum și funcțiile sezoniere.

Cu toate acestea, puterea ascunsă a acestei părți a corpului nostru este uneori subapreciată.

Glanda pineală servește drept portal între lumea fizică și cea spirituală pentru oameni. Atunci când este activată, mintea unei persoane este inundată de un sentiment de euforie, iar percepția sa este îmbogățită de cunoștințe profunde. Această activare poate fi realizată prin practici precum yoga, meditație și alte tehnici oculte.

Atunci când glanda pineală este activată, o persoană poate călători liber către alte dimensiuni sau poate experimenta proiecții astrale sau vizualizare la distanță, așa cum sunt cunoscute în alte culturi.

Cu tehnici străvechi și practici avansate, este chiar posibil să controlezi gândurile și acțiunile altor oameni în lumea fizică.

Cu toate acestea, există o problemă majoră: fluorura de sodiu pe care o ingerăm zilnic. Glanda pineală absoarbe cea mai mare parte a fluorurii de sodiu care intră în corpul nostru.

Acest lucru compromite funcția glandei pineale, împiedicându-i capacitatea de a echilibra procesele hormonale din corp.

Aproape 90% din apa potabilă din Statele Unite conține fluor, iar chiar și cele mai scumpe filtre de apă nu reușesc să elimine complet fluorul.

Pentru a contracara această problemă, osmoza inversă sau distilarea apei pot fi soluții eficiente, cu distilarea apei fiind o opțiune mai accesibilă.

Cu toate acestea, separarea spiritualității de realitate este o preocupare serioasă. Există cercetări care sugerează că glanda pineală produce o moleculă numită DMT (dimetiltriptamină), legată de stările euforice și experiențele profunde.

Glanda pineală este, fără îndoială, una dintre cele mai enigmatice glande din corpul uman. Ea se află între ochi și este considerată a fi al treilea ochi, sau ochiul lui Ra sau Heru. Secretă melatonină, un hormon cu efect anti-îmbătrânire și proprietăți antioxidante. De asemenea, produce melanină, care conferă culoare pielii.

Această glandă, cunoscută ca al treilea ochi, a fost de-a lungul istoriei un subiect fascinant. I s-a atribuit rolul de a controla fluxul amintirilor în mintea noastră.

Gânditori precum Platon și Rene Descartes au susținut că glanda pineală este locul unde “sufletul” rezidă. Cu toate acestea, modernitatea a ridicat multe întrebări despre acest organ.

În încheiere, este important să fim precauți în ceea ce privește separarea spiritualității de realitate și să ne păstrăm mintea deschisă către noile descoperiri și înțelegeri.