O mai ţii minte pe Gaviota din „Cafea cu parfum de femeie”? Margarita Rosa de Francisco arată senzaţional la 58 de ani

La începutul anilor 90, telenovela „Cafea cu parfum de femeie” cucerea publicul din România cu o distribuție de vis, o poveste de dragoste de invidiat, drame, ambiții și promisiuni puternice. Cum arată astăzi actrița Margarita Rosa de Francisco. La 57 de ani poate rivaliza cu orice adolescentă.

Margarita Rosa de Francisco a cucerit inimile tuturor bărbaților României, la începutul anilor 90, când a interpretat rolul Gaviotei în telenovela de succes „Cafea cu parfum de femeie”.

Anii au trecut, însă mândra și trufașa Gaviota nu și-a pierdut frumusețea. Timpul a fost blând cu actrița originară din Columbia, Margarita Rosa de Francisco având un trup de invidiat.

Vedeta este pasionată de sport, face mișcare în mod regulat și adoptă un stil de viață sănătos, având un regim alimentar bogat în proteine și slab în calorii.

Margarita Rosa de Francisco nu a renunțat la cariera sa, fiind una dintre legendele showbiz-ului columbian. La 57 de ani, diva încă mai cochetează cu actoria, este cântăreaţă şi prezentatoare TV.

De asemena, șatena cu ochii azurii se menține într-o formă de zile mari, având un trup sculptat, ce ar putea rivaliza, oricând, cu cel al unei adolescente.

Cea care i-a dat viață Gaviotei, acum 30 de ani, se filmează deseori când face sport, sare coarda sau trage de greutăți la sală.

„Mă simt ușurată că nu am datoria să fiu frumoasă, sau să fiu tânără”

În ultimii ani, Margarita Rosa de Francisco a vorbit despre cât de apăsătoare poate fi îmbătrânirea pentru o femeie trecută de prima tinerețe.

Sinceră și asumată, vedeta a recunoscut că a apelat, de-a lungul timpului, la mici trucuri de frumusețe și intervenții estetice pentru a încetini procesul natural de îmbătrânire.

„Mă simt foarte liberă. Ma simt fericită. Asta nu înseamnă că atunci când mă uit în oglindă și mă văd mai bătrână mi se pare cool.

Sunt multe lucruri pe care le văd la fața mea și care nu-mi plac. Dar deja simt că am dreptul să am acea față.

Nu trebuie să-mi cer voie să am acel chip care mi-a produs viața, care mi-a produs mersul, sentimentele. Așa că mă simt liberă. Acesta este cuvântul.

Mă simt ușurată că nu am datoria să fiu frumoasă, sau să fiu tânără, sau să fiu sexy ori apetisantă.”, a declarat actrița.