Oana Roman condamnă obiceiul tăierii porcului în preajma Crăciunului: „Poate o să-mi sară mulți în cap, chiar nu mă interesează”

Oana Roman este o persoană transparentă și foarte activă pe rețelele sociale, unde nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, indiferent de reacțiile pe care le-ar putea stârni.

Oana Roman și-a exprimat nemulțumirea cu privire la un obicei pe care îl au românii an de an, în preajma Crăcinului, acela de a tăia porcul. Tradiția este respectată cu sfințenie în zonele rurale, unde gospodarii prepară pentru masa de Crăciun fel de fel de preparate tradiționale.

Chiar dacă este adepta cărnii de porc, Oana Roman spune că nu este de acord cu videoclipurile distribuite pe rețelele sociale în care porcii sunt sacrificați. Vedeta nu a fost niciodată martoră la un astfel de eveniment și nici nu și-ar dori să fie.

„Au început pe story filmările cu tăiatul porcilor. N-am văzut niciodată cum se face chestia asta și nici nu-mi doresc să văd și nu mi-aș dori să văd nicio filmări pe nicăieri cu așa ceva. Nu sunt vegetariană, mănânc porc de Crăciun, dar nu vreau să văd cu îl taie și îl jupoaie. Mi se pare foarte urât să filmezi și să postezi așa ceva. Poate o să-mi sară mulți în cap, chiar nu mă interesează.”, a spus Oana Roman pe rețelele sociale.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman își amintea cu nostalgie de perioada Crăciunului petrecută în copilărie, care era perfectă, întrucât toți membrii familiei erau împreună, stăteau la masă, iar cadourile nu lipseau. Chiar dacă nu mergea cu colindul, vedeta își amintește cum familia își petrecea sărbătorile la o cabană la munte, unde primeau anual colindători.

„Eu nu mergeam cu colindul, dar vedeam colindători pentru că noi întotdeauna de Crăciun mergeam la Predeal, de când mă știu eu, practic prima dată m-au dus când aveam vreo 7-8 luni și în fiecare an de Crăciun era o tradiție la noi în familie să mergem la Predeal. Aveam niște oameni care închiriau o casă practic, casa lor. Ei plecau de acasă și stăteam noi în casa lor. La vila Boicescu, îmi aduc aminte și acum cum se numește. În fiecare an mergeam acolo, făceam bradul, puneam cadourile, mergeam cu prietenii de familie și era foarte frumos de Crăciun. Lucrul ăsta s-a încheiat o dată cu Revoluția pentru că din momentul ăla nu am mai avut timp pentru noi ca familie”, a declarat Oana Roman.