Orașul în care locuiesc DOAR FEMEI. Niciun bărbat nu are voie să trăiască acolo

Orașul brazilian Noiva do Cordeiro este singurul din lume în care trăiesc doar femei. Numele orașului înseamnă „Mireasa Mielului” și este situat în sud-estul țării sud-americane.

De altfel, micul oraș brazilian a fost creat de o femeie pentru femei, cu propriile reguli și sistem de organizare a muncii și a vieții, potrivit Antena 3.

Astfel, în urmă cu mai bine de o sută de ani, la sfârșitul secolului al XIX-lea, o locuitoare a Braziliei, Maria Senhorinha de LimaLima, a fost expulzată din propria casă și apoi din oraș.

Ea și cinci generații următoare au fost chiar excomunicate din biserică, o pedeapsă atât de crudă a fiind urmarea faptului că și-a înșelat soțul.

Ea și-a permis să cedeze sentimentelor și să îl părăsească pe bărbatul cu care a fost de fapt forțată să se căsătorească.

Poate că acest eveniment trist a determinat-o pe Maria Senhorinha de Lima să se gândească la crearea unui loc special pentru sexul slab, în care orice femeie va găsi sprijin și înțelegere, iar conducerea bărbaților va rămâne cu mult dincolo de granițele acestei așezări.

Așadar, în 1891, a apărut un orășel minuscul în Brazilia, pe dealurile Văii Belo. Din păcate, în acele vremuri, femeile care s-au stabilit în Noiva do Cordeiro erau considerate inițial reprezentante ai celei mai vechi profesii.

Reputația lor era foarte dubioasă și nu numai bărbații, ci și femeile decente nu se grăbeau să comunice cu ele, fiind respinse de societate.

Astăzi, peste 600 de femei trăiesc și lucrează în această localitate, și-au aranjat viața așa cum doresc și se simt confortabil în regatul lor feminin. În orașul lor, doar sexul frumos are dreptul de a domina.

Cu toate acestea, aproape nimeni nu ar îndrăzni să le numească slabe pe aceste amazone puternice și libere, potrivit sursei citate. Ele cred că au fost capabile să organizeze o viață mult mai bună în așezarea lor decât bărbații.

Noiva do Cordeiro le pare locuitorilor mult mai frumoasă și mai armonioasă decât toate celelalte orașe din lume.

Doar o dată o așezare feminină a intrat sub o dictatură masculină. În 1940, pastorul evanghelic Anisio Pereira s-a căsătorit cu una dintre amazoanele lui Noiva do Cordeiro.

A devenit și fondatorul unei biserici din oraș și a început imediat să impună cele mai stricte reguli pentru femei.

Timp de mai bine de 50 de ani, femeilor li s-a interzis să asculte muzică, să se tundă, să bea alcool și chiar să folosească contraceptive.

După moartea lui Anisio Pereira, femeile au decis ferm să nu mai permită niciodată unui singur bărbat să conducă orașul și, cu atât mai mult, relația lor cu Dumnezeu.

Noul oraș al Amazonului a decis: Dumnezeu este în inimile lor, dar asta nu înseamnă că ar trebui să asculte de vreun preot, să se căsătorească doar în biserică și să boteze copiii acolo, regulile inventate de bărbați nefiind potrivite pentru femeile din Noiva do Cordeiro.

Acest loc este cu adevărat atractiv pentru femei, unde toată lumea se simte ca o singură familie. Fiecare se consideră obligată să-i ajute pe ceilalți și să împărtășească tot ce are.

Femeile din Noiva do Cordeiro sunt libere și relaxate și nu susțin relațiile între persoanele de același sex.

Unele femei au soți și copii

Unele dintre ele chiar au au soți și copii. de altfel, în acest oraș se încheie cele mai obișnuite căsătorii și se nasc copii. În acest oraș domnește adevăratul matriarhat, iar bărbații au voie aici doar conform unui program foarte strict. Ei își pot vizita soțiile în Noiva do Cordeiro doar în weekend, la fel ca fiii care și-au sărbătorit majoratul. Toți locuiesc și lucrează în alte orașe, dar vin în lumea amazoanelor în zilele permise.

În zilele lucrătoare, toate femeile cultivă terenuri agricole, gătesc, își organizează saloane de înfrumusețare și prezentări de modă, organizează sărbători și târguri.

Această așezare neobișnuită are și apariții pe rețelele sociale, de exemplu, grupul WhatsApp Noiva do Cordeiro, FaceBook Noiva do Cordeiro etc., unde apar din când în când reclame pentru căutarea bărbaților. În alte moduri, femile pur și simplu nu îți pot crea o familie normală.

Toți reprezentanții sexului masculin cu care comunică sunt rudele lor. Fetele nu se pot căsători cu fiii adulți ai vecinilor căsătoriți, deoarece toate familiile au devenit de mult înrudite.

Când invită bărbați din diferite țări să se întâlnească, fetele notează imediat: sunt interesate doar de burlacii care sunt gata să accepte regulile feminine și să se adapteze la un nou stil de viață.

Cu toate acestea, mulți bărbați răspund chemării de a vizita acest regat feminin. Unii din curiozitate, alții chiar speră să-și întâlnească soarta în Noiva do Cordeiro.