Patru adolescenți au atacat cu ouă și cu făină o femeie cu dizabilități

O femeie în vârstă de 49 de ani a trăit o experiență neplăcută în timp ce se odihnea pe o bancă într-un parc din Suffolk. Patru adolescenți, cu vârstele de 15 și 17 ani, au aruncat cu făină și ouă asupra ei, aparent în replică la faptul că femeia i-ar fi avertizat sau corectat în vreun fel.

În ciuda atacului, victima a fost puternic afectată din punct de vedere emoțional, dar nu a suferit răni fizice. Cu hotărâre, femeia a decis să ia măsuri și să depună o plângere la poliție împotriva agresorilor, subliniind importanța responsabilizării pentru astfel de comportamente.

Reacția comunității locale din Suffolk la postarea făcută de adolescenți a fost una de revoltă. Poliția a intervenit în acest caz, arestând doi băieți de 17 ani și alți doi de 15 ani, care au fost ulterior eliberați sub cauțiune. Cu toate acestea, persoana care a realizat fotografia este încă de negăsită, nefiind clar dacă aceasta a fost implicată direct în atac.

Poliția a declarat că cei patru tineri au asaltat femeia, aruncând cu făină și ouă asupra ei, și au avut un comportament ofensator și jignitor. Detaliile incidentului au fost prezentate de poliție și au stârnit dezaprobarea generală în comunitate, conform informațiilor furnizate de The Sun.