Pisoiul Crevete a supraviețuit exploziei din Crevedia …

Iată ce a scris salvatorul lui Crevete pe Facebook:

“Cum intri în Crevedia, pă dreapta, aproximativ vis – a – vis de problemă, dintr-un morman de moloz și efectiv dărâmături, a ieșit baiatu ăsta; maxim 3 luni, ars la mustăți, ars la bot, ars la urechi, ars la ochi, ars pe labe, cu un dinte rupt … te și întrebi cum a reușit să supraviețuiască, cum de flăcările nu i-au luat cu totul vederea sau nu a fost afectat mai rău. Nu pot spune că merge, dar stă pe picioarele lui, a venit singur într-o dungă dinspre moloz către humans.

Ce nu se prea vede în această fotografie, e atitudinea. Deși a venit către oameni în starea descrisă mai sus, nu s-a plâns deloc, nu a mieunat, nu a zis nimic, n-a cerut nimic. Te privea parcă cu înțelepciunea unui maestru spiritual în vârstă de 98 de ani, care la viața lui le-a văzut pe toate și care pare să fie împăcat cu ideea că e posibil să nu mai aibă foarte mult timp la dispoziție. Probabil pare nebunie, dar efectiv asta am simțit eu când se uita la mine.

Domnu coleg George l-a botezat CREVE și a ocupat poziția de naș cu această ocazie, dar fără să-mi dau seama exact când și cum, Creve a devenit CREVETE. Nu e chiar un pet name, dar așa a rămas.

Long story short …

Crevete did his part … he survived …

We’ll take it from here.

Începând cu data de 29.08.2023 și până câte zile i-o da Măiculița Domnului, Crevete are statut de family member și cu asta am zis tot.

Albumu CREVE va fi public la cererea tuturor celor care l-au cunoscut deja și care vor să vadă ce mai face din când în când.

Deocamdată are medic personal de mare talent, e în carantină într-un apartament cu 2 camere decomandat prin amabilitatea unor oameni cu suflet mare și nu se predă. Doctoressa spune că e atât de slab încât e clar că făcea foamea de mult timp.

Deși pare ciudat sa spui asta … CREVETE a avut noroc.

Can’t save them all … dar e bine să contribuim fiecare cu ce putem.

Din păcate tragedii vor fi mereu, unele care chiar nu pot fi evitate (cum sunt cele naturale).

Unele sunt tragedii umane, unde doar ne putem imagina cum ar fi. Cum ar fi astăzi să ai casă și soție și maine sa ai un morman de moloz și o soție arsa pe 90% din corp. Nici nu am curaj să încerc să-mi imaginez așa ceva.

Să privim și partea pozitivă.

Eu sunt de părere că dacă facem fiecare ce este corect și omenește posibil, fiecare din locul în care se află, totul va fi mult mai bine.

Probabil Romania ar fi fost Elveția dacă lucrul ăsta s-ar fi întâmplat pe toate palierele de funcții publice, măcar de după Revoluție până în prezent.

Cert este un aspect:

Crevete nu se predă, deci nici noi nu o putem face.”

Sincere felicitări pentru astfel de gesturi , Natalia este o iubitoare de animale si încurajează salvarea animalelor nevoiașe care din diverse motive au de suferit , flămânzesc sau au fost abandonate de stăpâni .

Felicitări Ki Patru!