Poate ai cumpărat un produs de la simigeria ,,Petru”,dar te veri gândi dacă o vei mai face după ce afli ce a pățit un client din Iași: „Ni se vinde mâncare pentru porci”

Un bărbat din Iași a avut surpriza vieții lui după ce a cumpărat un covridog cu crenvurst de la simigeria „Petru” din zona Galata. S-a trezit că mușcă dintr-un aluat crud care se scurgea la propriu, lăsându-i un gust amar

Bărbatul a crezut că cea care se întinde este brânză, dar a avut un șoc când l-a desfăcut și a văzut că de fapt era aluat crud. Acesta spune că este prima dată când pățește așa ceva, pentru că nu obișnuiește să consume produse cumpărate. Covridogul l-a luat doar de poftă, dar pe viitor va evita pe cât posibil simigeria „Petru”.

Aluat crud, la prețul de 5,50 de lei, la „Petru” din zona Galata

Mulți au pățit să fie serviți cu covridogi cruzi, covrigi mult prea arși sau pizza veche și uscată.

Radu Cioruța este tânărul ieșean care a rămas cu un gust amar după ce și-a cumpărat un covridog în valoare de 5,50 lei de la simigeria „Petru” din zona Galata. Este uimit de felul în care sunt tratați clienții, cărora li se oferă mâncare de porci.

„Cumpăr o dată pe an de la ei și doar când este urgent. În mod normal nu-mi place să fac rău, dar e ironic să vinzi răutăți și să le prezinți ca fiind ceva bun, în condițiile în care totul este crud. Ni se vinde mâncare pentru porci. Pentru cine se grăbește, mănâncă așa și tace, eu am preferat să-l arunc decât să consum așa mizerie”, declară Radu Cioruța.

Simigeria „Petru” este locul din care cumpără majoritatea ieșenilor, fie din faptul că se grăbesc, fie datorită prețurilor accesibile, însă mai mulți clienți s-au confruntat cu astfel de probleme. Mulți au pățit să fie serviți cu covridogi cruzi, covrigi mult prea arși sau pizza veche și uscată. Ieșeanul spune că i s-a părut de prisos să mai facă reclamații, a aruncat produsul și a postat un mesaj în care a avertizat oameni să fie atenți la ceea ce cumpără, pentru a nu ajunge la spital cu toxiinfecție alimentară.

„Pentru simigeria «Petru» din zona Galata, vreau să vă mulțumesc pentru covridogul crud”, a postat Radu Cioruța pe rețelele de socializare.

Mai mulți ieșeni s-au confruntat cu produse gătite necorespunzător

Nu este singurul care s-a confruntat cu o astfel de situație. O mamă adaugă în comentarii că, în urma unui produs gătit necorespunzător, fiica sa a ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Lucrul cel mai grav este faptul că majoritatea ieșenilor consumă produsele, deși sunt gătite incorect, deoarece le-au plătit, însă fără să conștientizeze consecințele.

„Același lucru l-am pățit și eu la un «Petru» din zona Gării cu fiica mea. I-am cumpărat o felie de pizza, iar sub salam și brânzeturi, aluatul se scurgea, fiind crud. Nu mai vorbesc despre roșiile stricate, în urmă cărora am ajuns cu ea la spital, pentru că a făcut o intoxicație alimentară. La toate simigeriile «Petru» din Iași, tot timpul sunt produse crude care reprezintă un pericol pentru clienți”, adaugă Octavia Gavrilescu la postarea făcută de Radu Cioruța.

O altă clientă afirmă faptul că a renunțat de ani buni să mai cumpere produse de la simigeriile „Petru” din Iași, deoarece i s-a făcut greață când a văzut ce produs i s-a vândut. Mai mult decât atât, până și cafeaua pregătită lasă de dorit.

„Pe timpul iernii obișnuiam să îmi cumpăr ciocolată caldă de la «Petru», dar felul în care mi se servea era deplorabil, pentru că nu era nici urmă de ciocolată caldă, era apă care părea murdară, ca și cum ai spăla o ceașcă de cafea, iar după ai bea resturile. Cât despre covrigi cruzi, nici nu vreau să mai vorbesc, am renunțat de mult să mai cumpăr de la ei”, mărturisește Gina Baciu.

Angajații simigeriei „Petru” din zona Galata spun că, în situații de genul acesta, clienții au dreptul de a face reclamații.

„Într-o situație de acest gen, în care clientul cumpără un produs nefăcut, poate veni la sediul din care l-a cumpărat, pentru a face reclamație. Banii vor fi restituiți, sau produsul va fi înlocuit”, declară angajații simigeriei „Petru” din zona Galata.

Contactat de reporterii BZI, Dragoș Mancaș, patronul lanțului de simigerii „Petru”, a adoptat un comportament de indiferență față de problemele clienților, declarând că nu vrea să mai fie deranjat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul bărbatului din Iași care a rămas șocat când a văzut ce produs i s-a vândut.