Poza de Crăciun a lui Kate Middleton cu familia a stârnit controverse. Detaliul care i-a uimit pe fani

Fotografia cu familia lui Kate Middleton, realizată înainte de sărbătorile de iarnă, a stârnit controverse în mediul online. Un detaliu surprinzător i-a uimit pe fanii Familiei Regale britanice. Internauții au ajuns la concluzia că nu este decât o eroare Photoshop. Foto

Kate Middleton, poză de Crăciun cu familia

Ca în fiecare an, prințul și prințesa de Wales împreună cu cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, au făcut o poză de Crăciun sub formă de felicitare, pentru a ura cetățenilor numai de bine cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Poza de la finalul anului 2023 a familiei lui Kate Middleton este perfectă. De data aceasta, felicitarea a fost realizată alb-negru, reprezentanții Familiei Regale britanice alegând ținute cu cămașă albă și denim în cazul fetelor și cămașă albă și pantaloni negri în cazul băieților.

„Prințului Louis îi lipsește un deget?”

Numai că, dacă ne uităm cu atenție la fotografie și eventual o mărim cu un zoom, constatăm că mâna stângă a prințului Louis, care se sprijnă pe mânerul scaunului pe care stă sora lui, Charlotte, prezintă un detaliu ciudat. S-ar putea să pară că îi lipsește un deget.

„Prințului Louis îi lipsește un deget?”/ „Nu sunt fan al aceste fotografii, dar uitați-vă la Louis, la mâna lui stângă. Văd eu rău?”, sunt câteva dintre comentariile fanilor Familiei Regale britanice, publicate pe platforma X, fostă Twitter.

Detaliul ce a stârnit controverse printre fani

Unele voci spun că totul este, de fapt, un eșec Photoshop, fiindcă în alte imagini cu prințul Louis se poate observa că acesta are toate degetele la mână. De altfel, nu este prima dată când Familia Regală britanică a fost ținta eșecurilor funcțiilor de editare a fotografiilor.

Într-o poză făcută de Josh Shinner, la începutul anului 2023, la Windsor, Photoshopul a dat greș din nou, șireturile pantofilor lui Charlotte și ai lui Louis dispărând din imagine. Fanii au remarcat și atunci greșeala, făcând glume pe seama faptului că membrii Familiei Regale nu și-ar permite șireturi.

Cum ar fi fost manipulate alte imagini cu Photoshop

Nici prințul George, moștenitor al tronului britanic, nu a scăpat de erorile Photoshopului. Pe părul lui poate fi observat un truc de lumină, jucat însă prost, pentru ca a lui coroană să pară mai mică. Este vorba tot despre fotografia făcută de Josh Shinner la începutul anului.