Prima reacție a lui Chef Florin Dumitrescu după ce s-a anunțat că nu mai face parte din juriul „Chefi la Cuțite”: „Liniștea sufletului”

Reprezentații Antenei 1 i-au luat prin surprindere pe fanii postului de televiziune anunțând că cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” au renunțat la proiectul care i-a consacrat. Ei bine, și Chef Florin Dumitrescu a ținut să aibă o primă reacție în legătură cu acest anunț. Iată care a fost motivația lui!

Chef Florin Dumitrescu, prima reacție după concedierea de la „Chefi la cuțite”
Printr-un comunicat de presă, oficialii Antenei 1 au informat că cei trei jurați nu vor mai face parte din echipa emisiunii culinare „Chefi la cuțite”. Motivația acestui demers este „refuzul lor de a lua parte la sesiunile de filmare din octombrie 2023, în conformitate cu programul de filmări transmis acestora în martie 2023, refuz manifestat cu foarte puțin timp înainte de data planificată pentru începerea filmărilor sezonului 13”.

Chef Florin Dumitrescu a fost primul dintre cei trei jurați care a ținut să rupă tăcerea și să-și motiveze alegerea de a nu mai face parte din sezonul 13 al emisiunii „Chefi la cuțite”. El a postat pe contul său de Instagram următorul mesaj: „Cea dintâi condiție a fericirii e liniștea sufletului”. Acesta a întărit încă odată, practic, ideea că filmările la noul sezon ar fi fost prea mult de îndurat și că și-a pus propria fericire mai presus de orice.

Cum a reacționat producătorul emisiunii „Chefi la Cuțite”, Mona Segall
Mona Segall s-a arătat dezamăgită de atitudinea chefilor și se lipsa lor de cooperare, chiar și atunci când li s-a promis un alt calendar al filmărilor, respectându-se termenul de odihnă cerut de chefi.

Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.
Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete și responsabilitatea vedetelor este față de publicul care i-a adus aici.