Probleme pentru părinții lui Kate Middleton. Ce se întâmplă cu familia Prințesei de Wales

Michael se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar, având datorii care depășesc suma de 300.000 de dolari.

Mama sa, Kate, recent diagnosticată cu cancer, își dorește să o protejeze pe fiica ei de această povară financiară și o încurajează să se concentreze exclusiv pe recuperarea sa.

“Carole își dorește cu disperare ca Catherine să se concentreze pe recuperarea ei”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly. “Este o perioadă extrem de stresantă pentru familie, dar nu vor să solicite ajutorul copiilor lor și doresc să-i protejeze de orice îngrijorare”, a adăugat sursa, referindu-se la sora lui Kate, Pippa, și la fratele ei, James.

“Catherine și părinții ei sunt foarte apropiați și împărtășesc totul între ei, dar discuțiile despre afaceri sunt evitate pentru a o lăsa pe ea să se concentreze asupra sănătății sale.”

În paralel cu această situație, familia Middleton se confruntă cu probleme financiare majore legate de afacerea lor, The Party Pieces Company. Compania se confruntă cu dificultăți în achitarea datoriilor de peste 329.000 de dolari către firma de insolvență. Aceasta reprezintă doar o mică parte din datoria totală a familiei Middleton, care depășește 3 milioane de dolari.

“Este o perioadă foarte stresantă și Carole face tot ce poate pentru a o proteja pe fiica ei de această situație”, a explicat jurnalista Afua Hagan pentru Us Weekly. “Prăbușirea Party Pieces a fost devastatoare pentru familie, dar în acest moment cea mai mare preocupare a lui Carole este să se asigure că Kate este bine.”

Înainte de a face publică diagnosticul său, Kate Middleton a ales să împărtășească informația doar cu un cerc restrâns de persoane. Unii dintre cei mai apropiați prieteni ai săi nu au avut cunoștință despre problemele sale de sănătate până când a făcut anunțul oficial.

După ce a dezvăluit publicului diagnosticul său, un medic oncolog reputat, Claudio Zanon, a oferit o analiză detaliată despre presupusul cancer al Prințesei Kate, indicând că este puțin probabil să fie un cancer ginecologic, ci mai degrabă o tumoare la colon sau un cancer ovarian cu extensie către colon.