Recunoşti tânărul din imagine? Îl vezi zilnic la TV, e foarte îndrăgit de români: “Aveam 800 de grame la naştere”

Recunoașteți tânărul din imagine? Astăzi, la vârsta de 61 de ani, este un nume cunoscut și apreciat în lumea televiziunii, apărând regulat pe micile ecrane. În 2010, a fost recunoscut la nivel european pentru excelența sa în domeniul său de activitate. Află mai multe despre el mai jos.

Identitatea tânărului din imagine
Horia Brenciu a făcut o dezvăluire recentă, anunțând că va avea un invitat special în cadrul podcastului său, luni, 1 aprilie 2024. Pentru a stârni curiozitatea urmăritorilor și fanilor săi, celebrul român a distribuit o fotografie din trecut, care îl înfățișează pe vremea când era un tânăr plin de ambiții și visuri. Chiar dacă unii dintre aceste visuri au fost împlinite, el își menține prezența activă în industria de televiziune, acum fiind un nume familiar și respectat la Știrile Pro TV.

În 2010, a fost recunoscut ca fiind cel mai bun prezentator meteo din Europa
Dacă nu l-ai recunoscut din imagine, nu-ți face griji – îți vom dezvălui: este Florin Busuioc, cunoscut și sub porecla “Buzu”. În prezent, este fața prietenoasă din spatele rubricii meteo de la Pro TV, dar și un actor talentat, apreciat pentru rolurile sale.

În 2010, Florin Busuioc a fost distins cu titlul de cel mai bun prezentator meteo din Europa de către Societatea Europeană de Meteorologie. Această recunoaștere a subliniat excelența sa profesională și dedicarea față de meseria sa.

Viața romantică tumultuoasă a lui Florin Busuioc
Florin Busuioc a trecut prin două căsătorii. Prima soție, Marieta, medic de profesie, i-a dăruit un fiu. Cu toate acestea, prezentatorul meteo a recunoscut că și-a părăsit familia pentru a-și urma visul profesional. Acest aspect a generat controverse și a fost adesea subiectul dezbaterilor în presă.

Fiul său, Florin Busuioc Junior, a răspuns acuzațiilor tatălui său, declarând că acesta minte cu privire la încercările sale de a lua legătura cu el. Aceste declarații au adus în prim-plan tensiunile din viața personală a prezentatorului TV.

Lupta lui Florin Busuioc cu kilogramele
În 2018, Florin Busuioc a suferit un infarct din cauza problemelor de sănătate legate de greutatea sa. A mărturisit că încă de la o vârstă fragedă a avut o pasiune pentru mâncare, iar aceasta a contribuit la problemele sale de sănătate. Cu toate acestea, a decis să facă schimbări și să-și îmbunătățească stilul de viață, adoptând o alimentație sănătoasă și renunțând la fumat. De atunci, s-a concentrat asupra menținerii unui stil de viață disciplinat și sănătos, cu obiectivul de a-și îmbunătăți calitatea vieții.