În urmă cu 17 ani, am fost diagnosticat cu tumoare la ficat, colon și uter.
În timpul operației de îndepărtare a uterului, medicul meu mi-a atras atenția asupra riscului mare pentru ficat și colon.
Cu toate acestea, mi-a prescris o rețetă și mi-a sugerat să o urmez în mod regulat.
Am preparat și consumat rețeta cu regularitate, iar analizele ulterioare au arătat că tumora nu mai exista.
Am scăpat de o intervenție chirurgicală și de boli periculoase, iar astăzi, folosesc în continuare acest remediu. Împărtășesc rețeta cu voi.
Ingrediente necesare:
- 15 căpățâni de usturoi
- 15 lămâi
- 500 g nuci măcinate
- 500 g alune măcinate
- 500 g smochine uscate
- 500 g prune uscate
- 500 g stafide struguri albi
- 500 g stafide struguri roșii
- 500 g grâu bio
- 1 kg miere de casă
Mod de preparare:
Grâul se spală cu apă caldă de 9 ori, apoi se lasă să stea peste noapte în a zecea apă. A doua zi, se filtrează și se mixează cu un blender.
Tăiați smochinelele și prunele în bucăți mici. Stoarceți sucul de la 10 lămâi și măcinați 5 lămâi împreună cu coaja lor.
Toate ingredientele (usturoiul curățat de coajă) se amestecă într-un castron mare și se omogenizează cu o lingură de lemn.
Aplicați o mănușă (de la farmacie) pe mâini și amestecați bine amestecul.
Amestecul va avea o consistență densă, similară cu aluatul, și va fi valabil timp de aproximativ o lună.
Această pagină web oferă informații cu caracter informativ și nu poate înlocui un diagnostic medical sau prospectul produselor.
Este important să consultați întotdeauna medicul înainte de a lua orice decizie privind sănătatea dumneavoastră.