Rona Hartner a murit! Artista a pierdut lupta, după 4 ani în care boala i-a măcinat corpul

Este vestea dureroasă a momentului! Rona Hartner s-a stins din viață, după ce a luptat patru ani cu o boală acre i-a măcinat trupul. Deși spera că va trece cu bine peste aceste clipe grele, se pare că boala a fost mult mai puternică.

Se știe de foarte multă vreme faptul că Rona Hartner se lupta cu un diagnostic foarte crunt: cancer la plămâni în faza patru, cu metastaze. Deși a urmat sfaturile medicilor cu sfințenie și a sperat până în ultimul moment că va reveni pe scenă, se pare că sfârșitul i-a fost aproape.

„Rona a fost lumină.
A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.


Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile- erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul.

Ne am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel.

Nu a schimbat-o nimic. Niciodata!
Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie!

Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea. Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!”, a scris Imelda Antonescu.


Vestea tristă a fost dată în urmă cu puțin timp chiar de sora sa, Rinda, pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat o imagine neagră, de doliu, cu o lumânare aprinsă. Postarea a venit la numai câteva ore după ce sora artistei a anunțat că Rona se luptă să rămână în viață.

Fanii vedetei au fost de-a dreptul șocați în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat și au reacționat imediat. Mesajele de susținere pentru familie și de regrete au început să curgă pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu sa o ierte și să o primească în împărăția lui”, „Condoleante Rinda draga! Sa-ti dea Dumnezeu putere. Imi pare asa de rau! Asa de rau! Te imbratisez”, „Dumnezeu sa o odihnească în pace!! Drum lin Rona!! Condoleanțe familiei!!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care oamenii le-au adăugat la postarea Rindei Hartner.

Până la momentul în care este publicat acest material nu se cunosc informații suplimentare despre decesul artistei sau despre cauzele care au dus la un asemenea eveniment tragic. Cel mai probabil sora vedetei este cea care va reveni în curând cu vești despre locul în care va fi înmormântată Rona Hartner, dar și ziua în care va avea loc evenimentul.