Rona Hartner înmormântată la Cimitirul Bellu. Mama, primul soț al artistei și fiica lor, Rita, în lacrimi…

A sosit momentul despărțirii de Rona Hartner. Îndrăgita artistă, care s-a stins pe 23 noiembrie la vârsta de 50 de ani, este condusă astăzi, în ziua de 1 Decembrie, către locul său de odihnă.

O adâncă tristețe a cuprins capela Cimitirului Bellu Catolic, unde cei dragi, prietenii și admiratorii își iau rămas bun. Rona Hartner își găsește odihna veșnică în această zi deosebită, Ziua Națională a României.

Rona Hartner s-a stins într-un spital din Franța, a avut parte de un priveghi în orașul Toulon, frații ei, Rinda și Reon, ocupându-se toate cele creștinești.

Așa cum a anunțat sora Ronei Hartner, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a ajuns în România în cursul zilei de miercuri, 29 noiembrie, iar vineri, chiar de Ziua Națională a României, are loc înhumarea, la Cimitirul Bellu Catolic, din București. Artista este înmormântată lângă tatăl ei, pe care l-a adorat și care i-a dat multe semne de Dincolo. Bărbatul s-a stins în 2016.

La înmormântarea Ronei Hartner. Fostul soț, Rocco Sedano este prezent alături de fiica lor


Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner, a ajuns și el în România, pentru a o conduce pe mama fiicei lui pe ultimul drum. Acesta a anunțat-o pe Rinda Hartner, sora regretatei artistei, că vrea să participe la înmormântare pentru a fi alături de fata sa, Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani.

Se pare că bărbatul s-a ținut de cuvânt, întrucât a fost surprins de fotografi la primele ore ale dimineții, în Cimitirul Bellu Catolic.

Rocco Sedano a stat alături de Rita, ținând-o de braț. Cei doi, cu fețele îndurerate, s-au îmbrăcat în negru. Nimeni nu a putut să o vadă însă pe Rona Hartner, sicriul ei nefiind deschis nicio clipă.

Totuși, sora artistei a dezvăluit că a fost îmbrăcată cu o rochie albă, iar pe cap i-a fost așezată o coroniță de flori naturale, așa cum îi plăcea să poarte când era în viață.

Au rămas neconsolați frații Ronei, Rinda și Reon, biata lor mamă, dar mai ales fiica actriței, Rita Sumayla, în vârstă de 15 ani. Sabina, mama Ronei, este un monument de durere, iar Rinda abia și-a găsit cuvintele într-o declarație.

“Mama mea este foarte afectată. Nu mai are voce. Vă dați seama, ce durere este pentru un părinte, să îi moară un copil?! Iar fiica ei, încă nu poate accepta că mama ei nu mai este. Moartea ei a fost pentru noi toți un adevărat șoc. Am petrecut ultimele clipe alături de ea și pot să vă spun că a plecat cu zâmbetul pe buze”, a declarat Rinda.

Mama Ronei Hartner, dar și Rinda, sora actriței, au umpluta paginile de Facebook cu imagini în care Rona era fericită, plină de viață și cu zâmbetul pe buze, alături de ei. Într-o postare din 19 noiembrie 2020, Rona îi spune „la mulți ani” mamei sale, publicând o poză cu ele două și un mesaj de dragoste

“La mulți ani, mămica mea mică!!!! Să ne trăiești și să te bucurăm cum om putea, că meriți și ne-ai fost tot timpul aproape la greu. Măcar să putem face și NOI pe jumătate din ceea ce ai făcut tu pentru noi trei. Fii binecuvâtată și fii mândră că tot ce am realizat vreodată bun este datorită ție! Știi că te iubim cu toții”. Iată că soarta a făcut ca biata femeie să ajungă să-și îngroapte propriul copil.