Rugăciunea de joi !

Dragă Dumnezeule,

În această zi de joi, mă așez în fața Ta cu inima deschisă și cuvintele mele să-ți atingă urechile. Îți mulțumesc pentru darul vieții și pentru toate binecuvântările pe care le-ai răspândit asupra mea și asupra celor dragi.

Astăzi, Doamne, îți cer să-mi luminezi calea și să-mi îndrumi pașii pe drumul cel bun. Ajută-mă să fiu un instrument al iubirii și al compasiunii în lumea în care trăiesc. Dă-mi puterea să împărtășesc bucuria și să alin suferința celor din jurul meu.

Îți cer, Doamne, să-mi deschizi mintea și inima pentru a înțelege învățăturile Tale și pentru a trăi în armonie cu ele. Ajută-mă să fiu un exemplu de credință și să răspândesc speranța și încrederea în jurul meu.

În această zi de joi, Doamne, îți aduc înainte rugăciunile mele pentru cei aflați în nevoie. Te rog să-i ajuți pe cei bolnavi să se vindece, pe cei întristați să găsească alinare și pe cei în dificultate să găsească soluții și sprijin. Îți cer să veghezi asupra familiilor noastre și să le oferi pace și armonie.

Închei această rugăciune, Doamne, cu recunoștință și încredere în puterea Ta. Te rog să mă însoțești în fiecare pas pe care-l fac și să-mi luminezi calea cu dragostea și înțelepciunea Ta. Amin.