Rulouri cu crema de Vanilie – Cea mai buna reteta

Ingrediente:

1 foaie de aluat de foietaj proaspăt sau congelat (aproximativ 300g)
1 cană de cremă de vanilie (puteți folosi una gata preparată sau să o faceți în casă)
Zahăr pudră pentru presărat
Ouale pentru uns
Instrucțiuni:

Pregătirea aluatului:

Dacă folosiți aluat de foietaj congelat, urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a-l dezgheța în prealabil.

Dacă folosiți aluat proaspăt, întindeți-l ușor pe o suprafață presărată cu făină pentru a evita lipirea.
Aplicarea Cremei de Vanilie:

Întindeți uniform crema de vanilie pe suprafața aluatului. Asigurați-vă că ați lăsat o margine mică liberă pentru a facilita sigilarea rulourilor.

Rularea Aluatului:
Rulați aluatul strâns, începând de la unul dintre capete. Asigurați-vă că ruloul este tensionat și compact.

Tăierea Rulourilor:
Cu un cuțit ascuțit, tăiați ruloul în bucăți egale, având grijă să nu apăsați prea tare pentru a nu comprima aluatul.

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?gdpr=1&gdpr_consent=CP6YZEAP6YZEAEsACBROAoEoAP_gAEPgACJwINJD7D7FbSFCwHpzaLsAMAhHRsCAQoQAAASBAmABQAKQIAQCgkAQFASgBAACAAAAICZBIQAECAAACUAAQAAAAAAEAAAAAAAIIAAAgAEAAAAIAAACAAAAEAAIAAAAEAAAmAgAAIIACAAAhAAAAAAAAAAAAAAAAgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQOhQD2F2K2kKFkPCmQWYAQBCijYEAhQAAAAkCBIAAgAUgQAgFIIAgAIFAAAAAAAAAQEgCQAAQABAAAIACgAAAAAAIAAAAAAAQQAAAAAIAAAAAAAAEAAAAAAAQAAAAIAABEhCAAQQAEAAAAAAAQAAAAAAAAAAABAAA&addtl_consent=2~2072.70.89.93.108.122.149.196.2253.2299.259.2357.311.313.323.2373.338.358.2415.415.449.2506.2526.486.494.495.2568.2571.2575.540.574.2624.609.2677.864.981.1029.1048.1051.1095.1097.1126.1201.1205.1211.1276.1301.1344.1365.1415.1423.1449.1451.1570.1577.1598.1651.1716.1735.1753.1765.1870.1878.1889.1958~dv.&client=ca-pub-3200536791690750&output=html&h=280&adk=2095678418&adf=2614389364&w=696&fwrn=4&fwrnh=100&lmt=1708644439&num_ads=1&rafmt=1&armr=3&sem=mc&pwprc=4877544940&ad_type=text_image&format=696×280&url=https%3A%2F%2Fstiriletv.ro%2F5026%2F%3Ffbclid%3DIwAR3pJBO0dWwnR3Tj2sdGnaroaNLMuvW186pp-aAaUH14AnlOyBVMKu7U0-8_aem_AXVJnVlxV1NbaQOvWkEUgcsuwrnTPWBtugZX6pP2kyEfgtSQHnemSjJ0RjCal63kr8o&host=ca-host-pub-2644536267352236&fwr=0&pra=3&rh=174&rw=696&rpe=1&resp_fmts=3&wgl=1&fa=27&dt=1708644439607&bpp=1&bdt=1415&idt=1&shv=r20240221&mjsv=m202402150101&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&cookie=ID%3D7f25c0afbb92e11e%3AT%3D1708612733%3ART%3D1708644061%3AS%3DALNI_MZc643SESw97AfoeL8ZkbKbD0ewrw&gpic=UID%3D00000d5f2ee954ed%3AT%3D1708612733%3ART%3D1708644061%3AS%3DALNI_MZ3gCUg7xj7KSfPCOEzztGp6itb8A&eo_id_str=ID%3Dd4f03a9d91eeeed7%3AT%3D1708612733%3ART%3D1708644061%3AS%3DAA-AfjY-TpiPEWp8XB18ADNRHQ2L&prev_fmts=0x0%2C696x280%2C696x280&nras=4&correlator=1942441326898&frm=20&pv=1&ga_vid=2042297997.1708612733&ga_sid=1708644439&ga_hid=934416225&ga_fc=1&u_tz=60&u_his=1&u_h=1366&u_w=1024&u_ah=1024&u_aw=1366&u_cd=32&u_sd=2&adx=149&ady=2974&biw=1366&bih=858&scr_x=0&scr_y=0&eid=44759875%2C44759926%2C44759837%2C31081152%2C44798934%2C95324581%2C95325067%2C95320376%2C95324154%2C95324160&oid=2&pvsid=2248159269138617&tmod=495448070&nvt=1&ref=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F&fc=1408&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1366%2C0%2C1366%2C858%2C1366%2C858&vis=1&rsz=%7C%7Cs%7C&abl=NS&fu=128&bc=31&bz=1&ifi=4&uci=a!4&btvi=3&fsb=1&dtd=15

Așezarea în Tavă:
Așezați rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, cu partea tăiată în sus. Lăsați spațiu între ele pentru a le permite să crească.
Ungeți cu Ou:

Bateți un ou și ungeți delicat partea de deasupra a fiecărui rulou pentru a obține o crustă frumoasă și aurie.
Coacere:

Preîncălziți cuptorul conform instrucțiunilor ambalajului aluatului și coaceți rulourile până devin aurii și pufoase.

Presărare cu Zahăr Pudră:
După ce ați scos rulourile din cuptor, presărați-le cu zahăr pudră pentru un aspect și un gust delicios.

Servirea:
Lăsați rulourile să se răcească puțin înainte de a le servi. Pot fi savurate calde sau reci, în funcție de preferințele dvs.

Aceste rulouri cu cremă de vanilie vor cuceri cu siguranță papilele gustative!
Poftă bună !