S-a descălţat la intrarea în magazin, ca să nu facă mizerie. Imagini virale cu o bătrânică din Cahul

Imaginile cu pantofii lăsați de o bătrână la intrarea în magazinul unei stații PECO din Cahul, Republica Moldova, au devenit virale pe rețelele de socializare.

De teamă să nu facă mizerie în magazin, femeia și-ar fi lăsat galoșii în fața ușilor automate. În comentariile din postarea cu fotografiile respective, oamenii susțin că bătrâna nu ar fi fost obligată de un angajat al benzinăriei să se descalțe și că pur și simplu a făcut acest gest din prea mult bun simț.

Cineva râde, dar bătrânica dă semn de educație”, „Are educația care foarte mult le lipsește oamenilor din ziua de azi”, „Respect, dar chiar nu era nevoie să se descalțe”, „Acest gest arată prezentului câtă educație și respect au avut oamenii din trecut și continuă să aibă. Bravo și respect bătrânicăi”, „Sărmana de ea! Dar este de mare respect”, au comentat mai mulți internauți.

Angajatii magazinului i-au aratat patronului gestul pe care l-a facut bunicuța, iar aceștia nu au rămas indiferenți. Au aflat cine este si au mers la ea cu un cadou, pentru a-i arăta mulțumirea pentru gestul pe care batranica l-a facut.

Postarea a strâns în câteva ore peste 1.000 de like-uri şi a fost redistribuită de peste 500 de ori.