Simona Halep se iubește cu un milionar cu 25 de ani mai în vârstă! Imaginile momentului cu cei doi amorezi

S-au viralizat fotografii spectaculoase cu Simona Halep și partenerul său recent.

Potrivit informațiilor oficiale, Simona Halep (32 de ani) a intrat într-o nouă etapă a vieții sale sentimentale după divorțul de fostul ei soț, Toni Iuruc, în septembrie 2022. Conform ultimelor informații, celebritatea sportivă se află din nou într-o relație.

Simona Halep formează un cuplu cu un magnat în vârstă de 57 de ani
Conform surselor, Simona Halep se află într-o relație romantică cu Dorin Mateiu, un milionar în vârstă de 57 de ani, cunoscut pentru afacerile sale în domeniul imobiliar și în industria alimentară. Durata relației lor este de aproximativ un an și jumătate.

Deși au preferat să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor, Halep și Mateiu au fost surprinși în timpul unei cine romantice.

Detalii despre debutul relației dintre Simona Halep și partenerul său, cu 25 de ani mai în vârstă decât ea. Schimbare de situație în procesul de divorț cu Toni Iuruc

Veste șocantă pentru Simona Halep după ce a suferit o accidentare la Paris. Cât timp va fi indisponibilă după recenta accidentare care a determinat-o să renunțe

Dorin Mateiu are deja o parteneră și un copil, stabilite în Dubai. Averea sa este estimată la 70-76 de milioane de euro, plasându-l pe locul 110 în topul celor mai bogați români conform Revistei Capital.