Şoferiţa De TIR Din România Care I-A Cucerit Pe Britanici. A Apărut Şi În Ziare, Cum Arată Loredana Zainea

O șoferiță de camion plină de farmec declară că trece cu vederea comentariile sexiste pentru a continua să își urmeze pasiunea. Loredana Zainea, în vârstă de 28 de ani, spune că este judecată de bărbații care cred că nu poate parca sau nu poate face treaba la fel de bine ca un bărbat.

Loredana Zainea, șoferița de camion care i-a înnebunit pe britanici
Loredana a devenit șoferiță de camion după ce a decis să îi calce pe urme bunicului său.

Cu toate acestea, Loredana spune că se confruntă cu prejudecăți în fiecare zi la locul de muncă. Ea a adăugat:

„Deși consider că munca mea este empowering, există șoferi de camion de sex masculin care mă judecă pentru cum arăt și pentru că sunt femeie.

Am oameni care spun că nu voi reuși să parchez corect camionul sau că nu cred că pot face treaba la fel de bine ca un bărbat”, a mărturisit Loredana.

Ea a povestit că în momentul în care sare în cabină și începe să conducă, toată lumea își schimbă opinia despre ea.

„Când sar în cabină și încep să conduc, ei văd ce pot face, și își schimbă rapid opinia despre mine”, a povestit Loredana.

Cu toate acestea, ea spune că nu simte nevoia să dovedească nimic nimănui.

„Dar nu ar trebui să fie nevoie să-mi dovedesc abilitățile pentru a nu fi judecată pentru meseria mea”, a continuat ea.

Loredana stârnește admirație
Loredana trăiește în Daventry, Northamptonshire, și a a fost inspirată să devină șoferiță de camion datorită bunicului ei.

„Sunt șoferiță de camion de cinci ani. Bunicul meu era șofer de camion în România și el este sursa mea de inspirație. Am petrecut cea mai mare parte a copilăriei mele cu el și mă lua cu el în călătoriile care nu erau prea departe.

Îmi plăcea foarte mult să merg cu el și să călătoresc cu camioanele”, a continuat Loredana.

Blondina spune că este sătulă de tot felul de prejudecăți, așa că a devis să își facă publică povestea pentru a demonstra că și femeile pot să conducă un TIR.

Imaginile cu ea la volan au stârnit multe reacții, majoritatea pozitive, iar lumea îi spune că o admiră pentru ceea ce face.