Surpriza pe care Alexandru le-a făcut-o părinţilor săi pe scenă. Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva, vizibil emoţionaţi de moment: “Nu mă aşteptam”

Anul acesta, Ștefan Bănică jr. a reușit să-și impresioneze fanii la concertul de la Sala Palatului. Nu doar prin talentul să muzical, ci și prin faptul că i-a avut alături pe Lavinia Pîrva și fiul lor, Alexandru, pe scenă. Solistul s-a mândrit cu familia lui, însă micuțul Alexandru le-a făcut părinţilor săi o surpriză pe scenă. Fanii au fost în extaz!

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva, surprinși de gestul fiului lor pe scenă

Ștefan Bănică jr a reușit o performanță majoră anul acesta! El a fost alături de fiul său cel mic, Alexandru, dar și actuala lui soție, Lavinia, la concertele de Crăciun. Nu au lipsit nici fiul cel mare, Radu, dar nici fiica din căsnicia cu Andreea Marin, Violeta.

Săptămâna trecută, solistul a susținut nu mai puțin de patru spectacole la Sala Palatului, urmând ca să mai susțină unul la Cluj, în aceeași formulă.

La București, solistul a invitat-o pe scenă pe partenera lui de viață, Lavinia Pîrva, iar, ulterior, și pe fiul lor, Alexandru, căruia nu i-a arătat niciodată chipul pe rețelelel de socializare.

„Asta-i O dată-n viață, de Iuliana Tudor. Nu o să mai vedeți așa ceva!”, a spus artistul, în timp ce Lavinia Pîrva și fiul lor ieșeau de pe scenă.

Micuțul Alexandru și-a îmbrățișat părinții

Micuțul de patru ani și jumătate a fost în centrul atenției, mai ales că a venit pe scenă cu o floare pentru mama lui. Mai mult de atât, Alexandru și-a îmbrățișat ambii părinți, spre surprinderea celor din sală.