Tablou de familie în prima zi de Crăciun cu Gina Pistol, Smiley și Josephine. Fiica celor doi i-a uimit pe toți cu vocea sa

Gina Pistol, Smiley și micuța Josephine au creat un moment plin de magie și căldură în preajma sărbătorilor de iarnă, împodobind împreună bradul de Crăciun. Acest eveniment plin de emoție a fost capturat într-un videoclip ce a fost distribuit și apreciat pe rețelele sociale, oferind privitorilor o incursiune în atmosfera familială și plină de bucurie.

În filmulețul publicat, Gina Pistol și Smiley, alături de fiica lor, Josephine, s-au dedicat momentului împodobirii bradului cu pasiune și entuziasm. Vocea cristalină a micuței a răsunat în casă, cântând colindul tradițional „Moș Crăciun cu plete dalbe”, aducând o notă specială și autentică întregii împrejurimi festive.

Gina Pistol, momente frumoase de Crăciun alături de Smiley și Josephine
Gina Pistol a împărtășit această experiență minunată pe contul său de Instagram, publicând mai multe imagini care surprind momente de tandrețe și bucurie în timpul împodobirii bradului alături de cei dragi. O fotografie cu Josephine privind cu admirație bradul, însoțită de părinții ei, a fost în mod special emoționantă și a reușit să topească inimile fanilor.

Smiley, artistul îndrăgit, nu s-a lăsat mai prejos și a oferit o privire intimă în culisele momentului de împodobire a bradului. A publicat un videoclip care începe cu vocea delicată a micuței Josephine Ana Maria, interpretând cu dragoste colindul „Moș Crăciun”. Imaginile surprind atmosfera caldă și plină de iubire, iar în cadru apare și Gosha, motanul familiei, aducând o notă jucăușă momentului.

„Dacă de-a lungul anului fugim în toate colțurile, alergăm constant, Crăciunul înseamnă ACASĂ. Doar atât: liniștea, iubirea, căldura de acasă. E tot ce îmi doresc, ce îmi trebuie și ce mă bucură enorm – timp cu familia. Un Crăciun plin, frumos, curat vă urăm noi, familia Maria”, a scris Smiley în dreptul videoclipului.

În imaginile postate pe rețelele de socializare de către Gina Pistol fanii au descoperit un detaliu 

de-a dreptul neașteptat – o ecografie. Imediat au început speculațiile cu privire la faptul că familia Maria s-ar putea mări în 2024, Gina Pistol fiind din nou însărcinată. Până în momentul de față niciunul dintre cei doi nu a făcut declarații cu privire la o posibilă sarcină.

Gina Pistol, rezoluții pentru următorii ani
Gina Pistol a subliniat importanța deciziei sale de a investi în sănătatea sa mentală, fizică și sufletească, menționând că aceasta este o prioritate pentru a putea fi alături de Josephine, sănătoasă și fericită, pe parcursul multor ani. Astfel, prin implicarea în astfel de momente de familie, cei trei au transmis un mesaj puternic despre prioritățile lor și despre bucuriile simple și autentice pe care le oferă tradițiile sărbătorilor.

„Mai aveam o frământare, dar este părerea mea. Consider că cele mai importante investiții pe care tu le poți face sunt pentru tine, în tine. Într-un terapeut, un psiholog bun și într-un abonament la sală, cu un antrenor bun sau pur și simplu să faci mișcare. Să te plimbi în parc, să alergi, să faci mișcare. Pentru că eu stau să mă gândesc, ”Băi, am 42 de ani! Fiica mea are doi ani și jumătate aproape.

Eu, vreau-nu vreau, trebuie ca cel puțin 15 ani de acum încolo să fiu sănătoasă la trup, la minte și la suflet. Să fiu sănătoasă pentru ea. Iar asta înseamnă că tre` să investesc în mine și tre` să trag de mine, să fac tot posibilul să fiu, așa cum am zis, sănătoasă la trup, la minte și la suflet, pentru copilul meu”, a spus Gina Pistol pe Instagram, vizibil emoționată.