„Tata câștiga 85.000 de lei pe luna când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casă, nu ne-a cumpărat mașini…” Ce a făcut tatăl Monicăi Tatoiu cu atât de mulți bani.

 

Monica Tatoiu a declarat raspicat ca nu a dus niciodata grija banilor.

Monica Tatoiu a facut dezvaluiri la emisiunea online “E OK sa fii vedeta?”. Fosta femeie de afaceri a recunoscut ca banii nu i-au lipsit niciodata.

“Mama a fost fata de detinut politic, tata sarb. Pana la 16 ani a fost cumplit, dar tatal meu, fiu de taran, a depasit asta, era cel mai mare cardiolog.

Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a facut casa, nu ne-a cumparat masini, ne-a dat educatie. Am facut pian, balet. Am tablouri pe care le-a primit de la toti pacientii lui.

Mi-a dat mistria, restul l-am facut singura, prin munca. Nu am avut niciodata probleme cu banii”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit okmagazine.ro.
Monica Tatoiu este o fosta femeie de afaceri. Vedeta este casatorita cu Victor Tatoiu, cu care are un baiat, Victor.

Monica Tatoiu, pensionară milionară. Cât câștiga fosta femeie de afaceri și ce pensie are acum

Monica Tatoiu a făcut destăinuiri despre salariul pe care îl încasa pe vremea când lucra, dar și despre pensia pe care o încasează în mometul de față. Invitată la un podcast găzduit de Geanina Iacob, ea a vorbit și despre unele sacrificii pe care le-a făcut.

Monica Tatoiu are 67 de ani și după o viață în care a avut succes în afacerile ei, acum se bucură de o viață liniștită. Soțul ei, un medic cardolog pensionar și el, o însoțește în vacațele de car se bucură acum din plin. Ea spune că nu a avut nicidată probleme financiare și că nu a trebuit „să fure” ca să fie bogată. 

Chiar și acum, a pensie, o duce foarte bine din puncg de veder financiar, cu ceie 22.000 de lei pe lună.

 „Eu am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Copilul meu și acum îmi reproșează, dar l-am întrebat, jucăriile și școlile cine i le plătea? Dar îmi spune ‘Mama, aș fi preferat să te am lângă mine, nu trebuia să mă dai la școala Americană, dar să-mi citești seara, așa mi-a spus el. Sunt milionară cu niște costuri. Am avut întotdeauna bani, nu am știut ce înseamnă lipsa, de la vârsta de 17 ani. Până atunci, am făcut baie în lighean și am dormit cu tata, mama și fratele meu într-o singură cameră și brusc tata a câștigat foarte mult, pe vremea aia lua 85.000 de lei pe lună. Tata avea pacienți de la Budapesta, Beldrag, Viena”, a mai explicat ea.

A avut salariu de 40.000 de euro

Monica Tatoiu cîștiga chiar și 40.000 de euro pe lună, dar muncea până la epuziare. „Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele. Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme și tata a fost la fel, în 25 de ani, l-am văzut o oră pe săptămână, stătea numai în spital, a murit în spital, nu a avut concediu în 25 de ani, iar eu l-am copiat, meseria a fost viața lui. Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect”, a încheiat ea.