Teo Trandafir Se Întoarce În Fața Camerelor Și Îl Va Avea Partener Pe Mircea Badea! Debut În Forță Pentru Podcastul Fostei Prezentatoare De La Kanal D

Veștile bune vin din câmpul media. Teo Trandafir (55 de ani) se va întoarce în fața camerelor și îl va avea partener pe Mircea Badea!

Fosta prezentatoare de la Kanal D, actuală voce radio, își deschide podcast! În curând, emisiunea își va avea debutul, iar privitorii se vor putea bucura de o nouă producție video. 

Teo Trandafir se întoarce în fața camerelor video. Fosta prezentatoare de la Kanal D, în vârstă de 55 de ani, actuală voce radio, își va deschide podcast.

De altfel, nu va fi singură în acest proiect, ci alături de Mircea Badea, jurnalistul de la Antena 3. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o imagine cu un microfon de podcast, anunțând că „această vreme a venit”. De altfel, a explicat și ce nume va purta podcastul, dar și despre ce va fi vorba în el, de fapt.

Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum ştim noi”, a scris marți, 12 decembrie, Teo Trandafir pe Facebook.

Teo Trandafir își deschide un podcast, edițiile fiind săptămânale

Teo Trandafir a explicat, însă, despre ce va fi vorba în podcast. Fosta prezentatoare de la Kanal D va avea ediții săptămânale și, alături de invitați, va povesti despre viață.

Este vorba despre un proiect personal, de suflet, spunând că fiecare om care i-a fost alături, încă de la început, va ocupa un loc special în suflet.

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva. Nu aş vorbi (n.r. întrebată de invitați), să nu fie cu ghinion.

Dat visul vieţii mele este să o văd şi să stau de vorbă cu Michele Obama. Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita”

Cât despre numele pe care îl va purta podcastul, realizatoarea de radio-televiziune a precizat că „Gând la gând”. La momentul actual, fosta prezentatoare de la Kanal D se află la pupitrul Radio Impuls, la emisiunea „Bară la bară” cu Mihai Hînda.