Test vechi de inteligenţă. Eşti un observator desăvârşit dacă găseşti repede bărbatul ascuns în imagine

Playtech Știri are o nouă provocare pentru tine: un test vechi de inteligență, cu ajutorul căruia poți să îți evaluezi, în termeni largi, IQ-ul pe care îl ai. Trebuie să poți să rezolvi această problemă în maximum șase secunde, dacă ai abilități cognitive bine dezvoltate. Iată în ce constă provocarea!

În ce constă testul vechi de inteligență

Îți plac provocările cu ajutorul cărora îți dezvolți nivelul de inteligență? Specialiștii în psihologie și psihiatrie sunt de părere că poți să îți mărești IQ-ul exersând exerciții care să te ajute să îți mărești puterea de concentrare, atenția și skill-uri utile în viața de zi cu zi, dar nu numai.

Dacă ești fan al testelor de inteligență, indiferent de forma în care vin acestea – poate fi vorba despre iluzii optice, exerciții matematice dificile, puzzle-uri, provocări de tipul mută un băț de chibrit pentru a obține rezultatul corect -, ai ajuns la locul potrivit.

Playtech Știri are o nouă provocare pentru tine. Nu toți internauții reușesc să îi dea de capăt. Analiștii ce au evaluat răspunsurile oferite de utilizatorii online au ajuns la concluzia că doar cei care se bucură de abilități de observație desăvârșite pot oferi răspuns la problemă potrivit enunțului format.

În cât timp trebuie să rezolvi provocarea

Dacă ești pregătit să dai curs provocării de astăzi, accesează prima imagine încărcată în galeria foto a acestui material. Atenție! Nu o accesa pe cea de-a doua, fiindcă în ea este evidențiat răspunsul la problema căreia trebuie să îi găsești rezolvare.

De asemenea, pentru a rezolva ca la carte acest test de inteligență, trebuie să respecți și un timp limită, așa cum te-am învățat deja. Setează un cronometru – îl poți folosi și pe cel de pe dispozitivul mobil – la șase secunde. Nu te speria, este suficient timp pentru a rezolva problema.

Problema la care trebuie să găsești soluție

În prima imagine din galeria foto a acestui material vei putea observa o femeie și vaca ei. Ea este fermieră și, în fiecare seară, își ia animalul de pe câmp și îl duce înapoi în grajd. În drum spre fermă, soțul femeii s-a rătăcit, astfel încât aceasta este în căutarea lui.

Ce trebuie să faci tu, în timpul limită de șase secunde, este să identifici în ilustrație soțul femeii. Dacă reușești să rezolvi această sarcină, ești un observator desăvârșit, cu abilități cognitive bine dezvoltate. Nu toți utilizatorii online reușesc să dea de capăt problemei în cauză.

Care este răspunsul corect la provocare

Ai reușit să identifici locul în care se află soțul fermierei în cele șase secunde pe care le-ai avut la dispoziție? Poți accesa al doilea material din galeria foto. Vei descoperi evidențiat locul în care se află bărbatul.