Ți se rupe sufletul!

Un băiețel de 5 ani a trecut granița singur, plângând, pe la punctul de trecere a frontierei Medika, din Polonia.

Imaginile cu micuțul au devenit în scurt timp virale, emoționând o lume întreagă. Acum, băiețelul a devenit simbolul refugiaților din Ucraina.

Ieri, imaginile cu un băiețel de 5 ani care a trecut granița singur, plângând cu disperare și târând după el o sacoșă au emoționat milioane de oameni. Filmarea a fost făcută la la punctul de trecere a frontierei Medika, din Polonia, iar băiețelul a devenit în scurt timp simbolul refugiaților care fug din calea războiului din Ucraina.

Un băiețel de 5 ani a trecut granița singur, plângând
Băiețelul, în vârstă 5 ani și despre ai cărui părinți nu se știe nimic, pare să fi trecut granița singur. În filmări, copilul, ce părea neînsoțit, înainta plângând sfâșietor, iar în mână purta o sacoșă pe care o ținea strâns. Micuțul avea o ciocolată în mână și o pungă de haine. Filmarea a fost distribuită pe toate rețelele sociale, iar ulterior preluată de televiziuni și a devenit virală.

Canalul britanic Sky News a menționat însă că nu se știe dacă acest copil a fost singur. Deputatul poporului ucrainean Oleksiy Honcharenko, care a distribuit videoclipul pe canalul său Telegram, le-a cerut ucrainenilor care văd imaginile să găsească măcar câteva informații despre băiat și familia lui.