Ultima dorință a Ronei Hartner:

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Actrița s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme grave de sănătate, la plămâni și creier, iar apropiații acesteia sperau la un miracol.

Ultima dorință a Ronei Hartner

După ce a anunțat că are cancer în stadiul IV, Rona Hartner a dezvăluit care ar fi ultima ei dorință, dacă ar trebui să se gândească la cel mai negru scenariu.

De precizat că, artista a mai învins cancerul în urmă cu 4 ani, atunci fiind diagnosticată cu cancer la colon.

Aceasta a dezvăluit că cea mai mare dorință a ei este să termine discul la care lucra, dar și ca fata ei, Rita, să fie bine.

„Vreau să nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acel album, nu vorbesc habotnic, pentru că am văzut că sunt oameni care sunt vindecați prin piesele acelea. Știu că am primit în rugăciuni muzica și textul și vreau să-l fac. Am să-l fac, chiar dacă nu știu dacă mă mai țin pe picioare, dar am să-l fac. E singurul lucru pe care mă ambiționez să-l mai fac. Și, pe urmă, am să mă rog la Dumnezeu să fie bine pentru fata mea, să găsim soluții și aștept un miracol”, a afirmat Rona Hartner într-un live transmis pe contul său de Facebook, potrivit wowbi.ro.

Totodată, Rona a vorbit și despre tratamentul pe care îl va face și a mărturisit că va urma recomandările medicului:
„O să urmez ce îmi spune doctorul. Acum vrea să îmi facă imunoterapie, nu chimioterapie, nu citostatice. Imunoterapia e mult mai suportabilă. Încerc să mă împărtășesc în fiecare zi, să mă conectez la Autorul vieții. Încerc să mă împărtășesc și să am viața în mine. Poate Iisus va da la o parte boala, moartea, dacă asta e voința Lui. Boala nu este făcută pentru că Dumnezeu e supărat pe noi și ne pedepsește. Boala face parte dintr-o încercare a vieții pentru a ne face să activăm aceste forțe ale credinței. Prima oară m-a salvat (n.r. – Iisus). Poate mă mai salvează și de  data aceasta. Poate ține boala în frâu. Așa că, rugați-vă să dispară. Viața e frumoasă!”, a mai spus Rona Hartner pe Facebook.