Ultima imagine cu Mioara Roman în viață. „Mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună”

Care este ultima imagine cu Mioara Roman în viață. A fost publicată de fiica ei, Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Ultima imagine cu Mioara Roman când era în viață. Fiica sa, Oana Roman, a făcut-o publică în urmă cu câteva zile, pe contul său de Instagram. În fotografie, apare și ea alături de cea care i-a dat naștere.

Ultima fotografie cu Mioara Roman în viață. Se afla alături de Oana Roman
Oana Roman își vizita des mama la azilul de lux din Snagov unde stătea și era îngrijită. De acolo, vedeta posta pe rețelele de socializare adesea momente cu Mioara Roman. Într-o zi, a fost și pentru ultima oară, fără a ști ce se va întâmpla în viitorul apropiat.

Acum trei săptămâni, Oana Roman a imortalizat o întâlnire dintre ea și Mioara Roman la azil. Ambele se aflau la cafea și stăteau de vorbă. Oana Roman schițează un ușor zâmbet, fiind bucuroasă că Mioara Roman dădea semne de recuperare.

”Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, scria Oana Roman pe Instagram în urmă cu trei săptămâni.

Oana Roman avea să primească vineri, 23 februarie, o veste tulburătoare. Chiar în timp ce era în vacanță cu fiica sa în Egipt, pentru a-i celebra celei mici ziua de naștere, a aflat despre pierderea mamei sale. Așadar, a luat de urgență un bilet de avion pentru a reveni în România.

Devastată de durere, a postat un mesaj emoționant în memoria celei care a adus-o pe lume. Și-a exprimat iubirea profundă pe care i-o poartă și recunoștința pentru modul cum a educat-o. ”Tot ce sunt îți datorez”, a scris vedeta.

”Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tururor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez.

Mulțumesc, mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a notat Oana Roman pe Instagram.

Cum a reacționat Petre Roman când a aflat de moartea Mioarei Roman
Și Petre Roman a reacționat după pierderea celei care i-a fost soție mai bine de 30 de ani și de care a divorțat în 2007. Fostul premier și-a exprimat regretul și a avut doar cuvinte de laudă la adresa Mioarei Roman.

” Nu (nu am mai vorbit cu ea în ultima perioadă – n.r.). Îmi pare foarte rău că s-a dus. Ea, o lungă perioadă, s-a luptat cu o boală grea. S-a luptat, era un om foarte puternic, foarte inteligent şi foarte pregătit.

Lucrul pe care ţin neapărat să-l spun este că a făcut foarte mult bine: foarte mulţi oameni, în special tineri, au primit învăţătură de la ea, au primit sfaturi de viaţă.

Cred că sunt foarte mulţi oameni care îşi pot croi o viaţă mai bună având bagajul de îndrumare, bagajul de cunoştinţe şi felul de a gândi pe care l-a insuflat Mioara. Sunt pe deplin convins că Dumnezeu o odihneşte, pentru că o merită din plin” , a declarat fostul premier al țării la Antena 3 CNN.

Mioara Roman a murit în noaptea de joi spre vineri, 23 februarie, la azilul de lux din Snagov, unde era internată de câteva luni. A încetat din viață în somn, după ce a făcut un stop cardiac. Avea 83 de ani și suferea de mai multe boli, printre care Parkinson. Din cauza acestei afecțiuni nu-și putea mișca mâna dreaptă.